Yeni TYP Personel Alım İlanları İŞKUR'da Yayımlandı-İşte TYP Başvuru Ekranı

İŞKUR resmi internet sayfasında yeni TYP personel alımları için art arda ilanlar yayımlandı. Binlerce personel alımı için yayımlanan ilanların detayları haberimizde.

Yeni TYP Personel Alım İlanları İŞKUR'da Yayımlandı-İşte TYP Başvuru Ekranı

İŞKUR 'da yeni TYP personel alım ilanları yayımlandı.

Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında mezuniyet, yaş ve ehrhangi bir sınav şartı olmadan binlercepersonel alımı yapılmaya devam ediliyor. İŞKUR TYP ilanları kısmından bu haftanın yeni ilanları yayımlandı.

Art arda yayımlanan yeni ilanlara başvurular için adaylara kısa bir süre verildi. Başvuru yapmak isteyen adayların internet şubesi üzerinden ya da kendisine en yakın İŞKUR Bölge Müdürlüğüne müracaat etmesi gerekmektedir.

TYP NEDİR?

Toplum Yararına Program kapsamında yapılan personel alımlarında adaylar, MEB bünyesinde okullarda güvenlik ve temizlik ile çevre düzenlemesi gibi işlerde geçici olarak çalıştırılır. 6 ya da 9 ay süre ile çalıştırılan personellere bu süre içinde asgari ücret verilir ve diğer sosyal haklardan da bu personel faydalanır. Ancak TYP süresi sona erdiğinde bu personelin de işi sona ermiş olur.

ALIM YAPAN İLLER

TYP kapsamında personel alımı yapan iller, işe başlama ve işin bitiş tarihi ile ilana son başvuru tarihleri şu şekilde;

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

TYP başvurusu yapacak adaylarda yaş, mezuniyet ve sınav gibi şartlar aranmaz. Başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, okur yazar olması, 18 yaşını geçmiş olması, AÖF haricinde öğrenci olmaması gibi şartlar aranır.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

İlana başvurular internet üzerinden ve İŞKUR Bölge Müdürlüklerinden yapılmaktadır. İnternetten başvuru için aşağıdaki bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açın. Açılan sayfada ARA buyonuna tıklayın. TYP ilanları aşağıda sıralanacaktır. Sağ üst köşede bulunan yerden T.C. kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaparak ilanların yanında bulunan TYP numarasına tıklayarak başvuru yapabilirsiniz.

https://esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx

YENİ POLİS-ASKER-MEMUR ALIMLARINDAN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER