Yeni TYP İlanları Bugün Yayımlandı-Mezuniyet-Yaş Şartı Yok

Toplum Yararına Program kapsamında Türkiye genelinde birçok İl'e, mezuniyet şartı olmadan binlerce personel alımı yapılıyor. Başvuru detayları haberimizde.

Yeni TYP İlanları Bugün Yayımlandı-Mezuniyet-Yaş Şartı Yok

Toplum Yararına Program kapsamında personel alımları yapılıyor.

Türkiye İş :Kurumu Genel Müdürlüğü resmi internet sayfası ilanlar kısmından yayımlanan yeni duyurularda, Türkiye 'nin birçok ilinde geçici olarak istihdam etmek üzere okur yazar, ilkokul, lise ve üniversite mezunu adaylar arasından binlerce personel alımı yapılacağına yer verildi. Bugün yayımlanan yeni ilanlarla birlikte birçok İle, güvenlik ve temizlik personeli pozisyonlarında istihdam etmek üzere binlerce personel alımı yapılıyor.

TYP BAŞVURU ŞARTLARI

Toplum Yararına Çalışma Programları kapsamında yapılan personel alımlarına başvuru yapabilmek için adayların en az okur yazar olması gerekmektedir. Mezuniyet şartına bakılmadan yapılan personel alımları için adayların 18 yaşından büyük olması, İŞKUR'a kayıtlı ve işsiz olması, AÖF hariç öğrenci olmaması ve emekli ile malul aylığı almıyor olması gerekmektedir.

YAPILAN ÖDEMELER

TYP personel alımları ile istihdam edilenlere aşağıdaki ödemeler yapılır.

  • Asgari ücret (1.603,12 TL)
  • Vergi ve sosyal güvenlik prim giderleri (883,02 TL)

YENİ İLANLAR sahabet giriş GELDİ

Geçtiğimiz hafta birçok İle TYP kapsamında personel alımları yapıldı. Milli Eğitim Bakanlığı bünyesindeki okullara yapılan alımlar için yeni ilanlar da yayımlandı. Bugün yayımlanan ilanlara başvurular Cuma ve Cumartesi günü sona erecek.

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvurular İŞKUR aracılığıyla yapılmaktadır. Başvuru yapmak isteyen adayların kendilerine en yakın İŞKUR Bölge Müdürlüğüne gitmesi ve kaydını yapması gerekmektedir. İŞKUR internet kaydı olan adaylar ise internet üzerinden başvurularını yapabilecek. Aşağıdaki bağlantı adresini yeni sekmede açın ve TYP ilanlarına göz atarak başvuru yapın.

https://esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx

YENİ TYP İLANLARINDAN, BEKÇİ, POLİS, MEMUR VE ASKER ALIMLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN;

Kamubulteni.com | Ankara