TEMSAN Personel Alımı Başvurusu İçin Son Saatler: İşte Başvuru Ekranı

TEMSAN kamu personeli alımı başvurusu için son saatlere girildi. İlan başvuru detayları ve başvuru ekranı haberimizde.

TEMSAN Personel Alımı Başvurusu İçin Son Saatler: İşte Başvuru Ekranı

TEMSAN kamu personeli alımı başvurusu için son saatler !

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfasında yayımlanan ilanlarda TEMSAN , kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 40 adet kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Elektrik Elektronik Mühendisi kadrosunda istihdam etmek üzere 16, Makine Mühendisi kadrosunda istihdam etmek üzere 11, Kimya Mühendisi kadrosunda istihdam etmek üzere 1 ve İnşaat Mühendisi kadrosuna 2 olmak üzere toplamda 40 kamu personeli alımı yapılacak.

BAŞVURU DETAYLARI

Yayımlanan ilanlara başvuru yapabilmek için adayların lisans mezunu olması gerekmektedir. Yukarıda verilen mühendisliklerin bölümlerinden mezun olan adaylar arasından yapılacak alım için adayların KPSS'den en az 60 almış olması gerekmektedir.

Elektrik Elektronik Mühendisi için adayların sahada çalışma ve seyahat engeli olmamasının yanı sıra aşağıdaki şartları taşıyor olması gerekmektedir. Son 5 yıl içerisinde İngilizce dil puanı YDS den en az 70 puan almış olmak (YÖK tarafından yayınlanan güncel yabancı dil sınavları eşdeğerlik tablosuna göre dengi puanlar da kabul edilecektir. )

Başvuru ekranı: https://goo.gl/VLjP1M

Başvuru ekranı: https://goo.gl/TCtcis

Makine Mühendisi kadrosu için adayların sahada çalışma ve seyahat engeli olmamaksı gerekmektedir. Son 5 yıl içerisinde İngilizce dil puanı YDS den en az 70 puan almış olmak (YÖK tarafından yayınlanan güncel yabancı dil sınavları eşdeğerlik tablosuna göre dengi puanlar da kabul edilecektir. )

Başvuru ekranı: https://goo.gl/DhiRt3

Kimya Mühendisi kadrosu için adayların sahada çalışma ve seyahat engeli olmaması gerekmektedir. Son 5 yıl içerisinde İngilizce dil puanı YDS den en az 70 puan almış olmak (YÖK tarafından yayınlanan güncel yabancı dil sınavları eşdeğerlik tablosuna göre dengi puanlar da kabul edilecektir. )

Başvuru ekranı: https://goo.gl/SPNFPN

İnşaat mühendisi kadrosu için adayların  sahada çalışma ve seyahat engeli olmaması gerekmektedir. Son 5 yıl içerisinde İngilizce dil puanı YDS den en az 70 puan almış olmak (YÖK tarafından yayınlanan güncel yabancı dil sınavları eşdeğerlik tablosuna göre dengi puanlar da kabul edilecektir. )

Başvuru ekranı: https://goo.gl/mNQXgt

Yeni memur alımlarından bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Kamubulteni.com  | Ankara