Tarım Bakanlığı 4 Kadroya En Az İlkokul Mezunu Personel Alıyor

Tarım Bakanlığı, 4 farklı kadroda istihdam etmek üzere en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR 'dan alınan başvuruların detayları ve başvuru linki haberimizde.

Tarım Bakanlığı 4 Kadroya En Az İlkokul Mezunu Personel Alıyor

Tarım Bakanlığı 4 kadroya personel alıyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı, İŞKUR 'da yayımladığı ilanlarında , 4 farklı kadroya en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı yapacağını duyurdu. TARIM BAKANLIĞI TARLA BİTKİLERİ MERKEZ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ ve İL TARIM MÜDÜRLÜKLERİ 'nde istihdam etmek üzere yapılan personel alımlarında detaylar şu şekilde;

İŞKUR 'DAKİ GÜNCEL İLANLAR

SON BAŞVURU

Aşçı kadrosuna başvurular 27 Mayıs günü, engelli büro işçisi alımına başvurular 28 Mayıs günü sona erecek. Tarım işçisi kadrosuna başvurular ise 31 Mayıs 'a kadar devam edecek. 

BAŞVURU ŞARTLARI

İlanlara başvuracak adaylarda aranan şartlar şu şekilde;

Aşçı

  • Lisans Gastronomi bölümü mezunu olmak
  • Sıcak mutfak ve alakart(ızgara) bölümlerinde en az 3 yıllık iş tecrübesine sahip olmak
  • Sosyal tesisce belirtilecek çalışma saatlerinde(09.00-18.00 saatlerinde veya 13.00-22.00 vb) veya hafta sonu günlerinde çalışmaya bir hali bulunmamak.
  • sağlık aşısından engel bir hali bulunmamak.
  • Erkekler için askerlik ile ilişiği bulunmamak.
  • KPSS P3 'ten en az 60  almış olmak.

Büro İşçisi

Engelli büro işçisi alımına başvuru yapacak adayların ön lisans mezunu olması gerekmektedir. EKPSS 'ye girmiş ve geçerli bir puan almış adaylar başvuru yapabilir.

Tarım İşçisi

En az ilkokul mezunu adaylar arasından işçi alımı yapılacak.

Tarım İşçisi pozisyonunda işe alınacak kişi ekim, dikim, biçim, tarla temizliği vb. işlerde çalıştırılacaktır.

Kurada belirlenen adaylara Faaliyet alanı ile ilgili sözlü ve uygulamalı sınav yapılacak olup sınav tarihi ve yeri ''arastirma.tarimorman.gov.tr/tarlabitkileri'' internet sitemizden duyurulacaktır.

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvuru yapacak adayların aşağdaki adımları izleyerek müraacatını yapması gerekmektedir.

https://esube.iskur.gov.tr

Yukarıdaki linke tıklayın. Açılan sayfada iş arayan kısmından kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra iş ilanları kısmını tıklayın. Son olarak açılan sayfada aşağıdaki resimde görüldüğü gibi İŞYERİ TÜRÜ kısmında KAMU seçeneğini işaretleyin ve İŞYERİ UNVANI yazan kısma TARIM yazarak Arama yapın.

İlana başvuracak diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA