Öğretmenevi'ne En Az İlkokul Mezunu Büro Personeli Alımı

Tutak öğretmenevi tarafından bir son dakika açıklaması geldi ve büro işçisi kadrosunda istihdam etmek üzere 1 adet personel alımı yapılacağı bildirildi.

Öğretmenevi'ne En Az İlkokul Mezunu Büro Personeli Alımı

Tutak Öğretmenevi 'ne en az ilkokul mezunu personel alınıyor.

İŞKUR aracılığıyla ilan yayımlayan Tutak Öğretmenevi, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere en az ilkokul mezunu adaylar arasından büro işçisi alımı yapacağını duyurdu. Bugün yayımlanan ilana başvurular da bugün başladı.

BAŞVURULAR İŞKUR 'DAN

Tutak Öğretmenevi personel alımına başvuru yapmak isteyen adayların müracaatlarını 10 gün içinde yapmaları gerekmektedir. 1 büro işçisi alımı için başvurular ülke genelinden kabul edilmektedir.

BAŞVURU ŞARTLARI

Yayımlanan ilanda alınacak personellerin Tutak Öğretmenevi bünyesinde büro işçisi kadrosunda istihdam edileceğine yer verildi. En az ilkokul mezunu adaylar arasından yapılacak personel alımı için adayların diksiyonunun düzgün olması, iş hayatında iletişim sertifiklarına sahip olması şartları aranmaktadır.

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvurular İŞKUR internet sayfası aracılığıyla yapılmaktadır. Başvuru yapmak isteyen adayların müracaatlarını aşağıdaki bağlantı adresi üzerinden yapması gerekmektedir. İŞKUR girişi yaptıktan sonra aşağıdaki bağlantıyı yeni sekmede açın. Açılan sayfanın en altında başvur kısmı var. İlgili personel alımına oradan başvuru yapabilirsiniz.

https://goo.gl/E6esdw

BAŞVURUYA İLİŞKİN DİĞER DETAYLAR

KAMU PERSONELİ ALIM İLANLARI ANLIK OLARAK CEBİNİZDE. MOBİL UYGULAMAMIZI AŞAĞIDAKİ PLATFORMLARDAN İNDİRİN.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER