MSB Orduevi ve EGM'ye Kamu Personeli Alımı

Orduevine, 2'inci Ana Bakım Merkez Komutanlığına ve İl Emniyet Müdürlüğü polisevine personel alımı için İŞKUR 'da ilan yayımlandı.

MSB Orduevi ve EGM'ye Kamu Personeli Alımı

Son dakika : EGM , MSB ve Orduevine personel alımı.

İŞKUR üzerinden art arda duyurular yayımlandı. Yayımlanan duyurularda Orduevine 2 'inci Ana Bakım Merkez Komutanlığı ve Tunceli Polisevine personel alınacağına yer verildi.

ALIM YAPILAN KADROLAR

İŞKUR 'da yayımlanan ilanda alım yapılacak kadroların İnşaat Ustası, Erkek Berberi ve Ön Büro Elemanı olduğuna yer verildi. Kayseri , Tunceli ve İzmir 'e yapılan personel alımlarında detaylar şu şekilde;

İnşaat işçisi alımı detayları:

Nihai listeye giren adaylar Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak derecede yaralandıklarına dair belgenin aslı ve fotokopisi diploma aslı ve fotokopisi, nüfus cüzdan aslı ve fotokopisi diploma aslı ve fotokopisi,adli sicil kaydı( belgelerin fotokopileri asıllarına bakılarak teslim alınacak.)

* 2'Ana Bakım Fabrika Müdürlüğünce yapılacak sınavdan sonra başarılı olan adaylardan arşiv araştırması olumlu sonuçlananlardan SGK tarafından yetkilendirilmiş,olan sağlık kuruluşlarından işe alınacağı meslek kolunda sakınca bulunmadığına dair sağlık kurul raporu alan işe başlatılacaktır.

*Başvuracak olan kişilerin İnşaat teknolojisi,betonarme yapı sistemleri,beton çimento ve zemin teknolojisi,yapı yüzey kaplama,betoncu,duvarcı,ahşap kalıpçı,alçı levha uygulayıcısı,alçı sıva uygulayıcısı,betonarme demircisi,sıvacı alanlarından alanlarından her hangi birine ait USTALIK VEYA MESLEKİ  YETERLİLİK BELGESİ OLMAK .

Erkek Berberi Alımı:

1- Ustalık veya kalfalık belgesi

İSTENİLEN BELGELERİ 28.10.2019 TARİHİNDE SAAT 17:00'A KADAR TUNCELİ POLİSEVİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ'NE (CUMHURİYET MAHALLESİ YAŞAR KEMAL CADDESİ NO:3 MERKEZ/TUNCELİ) İBRAZ ETMELERİ GEREKMEKTEDİR. BU  TARİHTE  BELGELERİNİ İBRAZ ETMEYENLERİN  BAŞVURUSU GEÇERSİZ OLACAKTIR.

Ön Büro Elemanı Alımı:

1- Lisans mezunu olmak

a) Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü

b) Turizm Fakültesi Otel işletmeciliği Bölümü

c) Turizm Yüksekokulu(4 yıllık) Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü

2- 2018 KPSS’den en az 60 puan almak.

3- Türk vatandaşı olmak

4- 18-35 yaş aralığında olmak

5- Sabıka kaydı bulunmamak.(Adli sicil kaydı ile belgelendirmek)

6- Mesleğini icra edemeyecek bir sağlık problemine sahip olmamak(Rapor ile belgelendirmek)

7- BİMED paket programı kullanabilmek(Tercih sebebidir)

8- Office programları kullanabilmek. Bilgisayar işletmenliği eğitim sertifikası sahibi olmak.

9- Orta seviyede İngilizce bilmek (Tercih sebebidir)

10- Asgari ücretin üzerinde maaş verilecektir. Yol ücreti verilecektir. Yılda dört kez ilave tediye ödemesi yapılmaktadır. Fazla mesai ücreti ödenmektedir.

11- Türk Ceza Kanunun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile kasten işlenen bir suçtan dolayı 1 yıl veya daha fazla süre ile hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

12- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak.

13- Yaptırılacak arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak,

14- Kamu Kurum ve Kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuata uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir,

15- Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular ilan sınav sürecinin her aşamasında red edilecektir.

16- Diğer hususlarda ilgili mevzuat / yönetmelik hükümlerine göre hareket edilir.

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki adımları izlemesi ve başvurusunu internet üzerinden İŞKUR 'dan yapması gerekmektedir.

https://esube.iskur.gov.tr

Aşağıdaki linke tıklayın. Açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda iş ilanlarına tıklayın. Son olarak iş arama sayfası karınıza çıkacak. Bu ekranda İŞYERİ TÜRÜ yazan kısımda KAMU seçeneğini işaretleyin ve ARA butonuna tıklayın. 

İlanlar sıralanacaktır. 

TÜM KAMU İLANLARI İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android İçin >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN