Milli Savunma Bakanlığı'ndan Duyuru Geldi! MSB'ye İŞKUR üzerinden 600 Kadrolu İşçi Alımı Yapılacak

Milli Savunma Bakanlığı'na bağlı İzmir, Gölcük ve İstanbul Tersanesi komutanlığı işyerlerindeki sürekli işçi kadrosunda çalıştırılmak üzere 600 kişilik yeni alım yapılacak. MSB 600 işçi alımı başvuru tarihleri ve başvuru sayfası açıklandı.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan Duyuru Geldi! MSB'ye İŞKUR üzerinden 600 Kadrolu İşçi Alımı Yapılacak

Milli Savunma Bakanlığı'ndan Duyuru Geldi! 600 Kadrolu İşçi Alımı Yapılacak

Milli Savunma Bakanlığı'na bağlı İzmir, Gölcük ve İstanbul Tersanesi komutanlığı işyerlerindeki sürekli işçi kadrosunda çalıştırılmak üzere 600 kişilik yeni alım yapılacağına dair duyuru MSB'nin basın açıklamaları kısmı vasıtasıyla kamuoyu ile paylaşıldı. Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi sitesinde yer alan basın açıklamaları bölümünden 'Sürekli İşçi Alım İlanı' başlığı ile yayımlanan duyuruda MSB'nin İŞKUR üzerinden gerçekleştireceği 600 kişilik işçi alımı için başvuru işlemlerinin 25-29 Mart 2019 tarihleri arasında alınacağı, şahsen ya da posta yoluyla başvuruların kabul edilmeyeceği bilgisine yer verilirken, başvuru linki olarak www.iskur.gov.tr 'nin paylaşıldığı gözlemlendi.

YENİ GELİŞMELERİ KAÇIRMAMAK İÇİN TIKLA VE İNDİR

600 KADROLU İŞÇİ ALIMI DUYURUSU

Milli Savunma Bakanlığı Basın Bilgilendirme sayfasından yapılan resmi duyuruda ayrıca şu ifadelerin yer aldığı görüldü :

  • Millî Savunma Bakanlığına bağlı İstanbul, İzmir ve Gölcük Tersanesi Komutanlığı işyerlerinde sürekli işçi kadrosunda çalıştırılmak üzere 600 (altı yüz) daimi işçi alınacaktır.
  • Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri gereğince, işçi alım ilanı Türkiye İş Kurumu internet sitesinde yayımlanmakta olup ilana başvuracak adayların, 25-29 Mart 2019 tarihleri arasında başvurularını Türkiye İş Kurumu aracılığıyla yapmaları gerekmektedir.
  • Millî Savunma Bakanlığı ve bağlı işyerlerine şahsen ya da posta yoluyla yapılacak başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

KAYNAK: MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI (https://msb.gov.tr/Basin-ve-Yayin/BasinAciklama/surekli-isci-alim-ilani-2232019)