KPSS'siz ve 60 KPSS ile: En Az İlkokul Mezunu Kamu Personeli Alımı

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla iki adet ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda danışma memuru ve bulaşıkçı kadrolarına en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacağına yer verildi.

KPSS'siz ve 60 KPSS ile: En Az İlkokul Mezunu Kamu Personeli Alımı

Bulancak Öğretmenevi iki kadroya en az ilkokul mezunu personel alımı yapıyor.

Giresun İline bağlı olan Bulancak İlçesinde bulunan Bulancak Öğretmenevi, Danışma memuru ve bulaşıkçı kadrolarına en az ilkokul mezunu adaylar arasından 8 adet yeni kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilanda 1 adet danışma memuru ve 7 adet bulaşıkçı personeli alımı yapılacağına yer verildi.

BAŞVURU DETAYLARI

Danışma memuru kadrosu;

Lisans mezunu adaylar arasından yapılan danışma memuru alımında KPSS şartı var. Adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı P3 puan türünden en az 60 almış olması şartı var. Kadın ve erkek adaylar arasından yapılan alımda başvuru detayları şu şekilde;

Başvuru ekranı: https://goo.gl/PAHi4M

Bulaşıkçı

Bulaşıkçı kadrosuna başvuru yapacak adayların en az ilkokul mezunu olması gerekmektedir. KPSS şartı olmadan yapılan personel alımında adayların en fazla lise mezunu olması gerektiğine yer verildi. Kura ile yapılacak personel alımında detaylar şu şekilde;

Başvuru ekranı: https://goo.gl/4StVrn

YENİ KAMU PERSONELİ ALIMLARI BU SAYFADA OLACAK

Yeni kamu personeli alımları, İŞKUR ve DPB ilanları Kamubulteni.com 'da olacak. İlanlar yayımlandığı anda bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını telefonunuza ücretsiz indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara