KPSS'siz 4 Kamu İlanına Son Başvuru: 24 Ocak 2019

KPSS şartı olmadan 4 farklı belediyeye yapılan kamu personeli alımına başvurular sona eriyor. 24 Ocak 2019 günü sona erecek alımların ilan metni haberimizde.

KPSS'siz 4 Kamu İlanına Son Başvuru: 24 Ocak 2019

KPSS 'siz 4 ilana son başvuru 24 Ocak 2019.

İŞKUR 'da yayımlanan ilanlarda , en az ilkokul mezunu adaylar arasından KPSS şartı olmadan işçi, memur ve personel alımı yapılacağına yer verildi. Belediyeler ile Belediyeler bünyesinde bulunan kamu şirketlerine yapılacak personel alımında detaylar kamubulteni.com 'da.

Kamubulteni.com olarak başvurusu 24 Ocak 2019 günü sona erecek belediye personeli alım ilanlarına haberimizde yer verdik. İşte o ilanlar.

DENİZLİ

Acıpayam Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesine 3 geçici bayan personel alımı.

YALOVA

Yalova Çınarcık Belediyesi Su Birliği bünyesine ilkokul mezunu 1 güvenlik görevlisi alımı yapılıyor. İlan metni şu şekilde;

ANTALYA

Antalya Büyükşehir Belediyesi İnan Kaynakları tarafından 2 ilan yayımlandı ve 38 personel alımı yapılacağına yer verildi. Yayımlanan ilanlar , başvuru şartları ve başvuru adresi şu şekilde;

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesine 1 geçici şoför alınacak.

BAŞVURU ŞEKLİ

Yukarıdaki ilanlara başvurular şahsen alınmaktadır. İlanlara başvurular, ilan metinlerinde yer alan adreslere şahsen yapılacak.

TÜM KAMU İLANLARINDAN, MEMUR ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN