Kamuya Sınavsız 900 Personel Alımı Son Başvuru: 26-27 Ocak 2019 (TYP)

Son dakika haberi: İŞKUR TYP kısmında yayımlanan ilanlarda , iki ile sınavsız 900 personel alımı yapıldığı bildirildi. 25 ve 27 Ocak 2019 günleri başvurusu sona eren personel alımlarında adaylar İl Özel İdaresi, İl Sağlık Müdürlüğü, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Belediyelerde istihdam edilecek. İlan detayları ve başvuru ekranı haberimizde.

Kamuya Sınavsız 900 Personel Alımı Son Başvuru: 26-27 Ocak 2019 (TYP)

900 TYP personel alımı.

Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü, Spor İl Müdürlüğü, Niğde İl Özel İdaresi ve Belediyelere sınavsız personel alımı yapılıyor. İŞKUR üzerinden yayımlanan Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında personel alımında Niğde ve Balıkesir 'e personel alımı yapılacağına yer verildi. 

GEÇİCİ PERSONEL ALIMINDA ASGARİ ÜCRET

TYP personel alımlarında adaylar , kamu bünyesinde geçici olarak istihdam edilecek. Adaylara, kamuda çalıştığı süre boyunca asgari ücret verilecek. Asgari ücret tutarındaki maaşın yanı sıra adayların  sigortaları da ve sağlık masrafları da , çalıştığı sürede devlet tarafından karşılanacak.

TYP İLANLARI

İŞKUR TYP kısmında yayımlanan ilanlar şu şekilde;

BAŞVURU ŞARTLARI

TYP ilanlarına başvuru yapacak adayların 18 yaşını doldurmuş olması gerekmektedir. Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşları arasından yapılacak personel alımıda adayların İŞKUR 'a kayıtlı olması ve işsiz olması gerekmektedir. AÖF haricinde öğrenci olmayan adayar arasından yapılacak alımda başvuru şekli şu şekilde;

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvuru yapacak adayların müracaatlarını aşağıdaki adımları takip ederek internet üzerinden yapması gerekmektedir.

Aşağıdaki bağlantı adresini kopyalayın ve yeni sekmede açın.

https://goo.gl/zmtgS3

Açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın ve aşağıdaki ekranda görüldüğü gibi üst ekranda bulunan Online İşlemler Kısmından TYP sayfasına görünen sekmelerden gidin.

Başvurunuzu bu adres üzerinden yapın.

TÜM KAMU PERSONELİ ALIM İLANLARINDAN, MEMUR ALIMLARINDAN VE ÖZEL SEKTÖR İŞ İLANLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN