Kamuya KPSS'siz-60 KPSS ile En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapılacak

İŞKUR'da bugün yeni ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda kamuya en az lise mezunu adaylar arasından KPSS'siz, 60 KPSS ile personel alımı yapılacağına yer verildi.

Kamuya KPSS'siz-60 KPSS ile En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapılacak

Devlet Opera ve Balesi büro işçisi, güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi ve temizlik personeli alıyor.

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla yayımlanan duyuruda Devlet Opoera ve Balesi, en az lise mezunu adaylar arasından KPSS'li ve 60 KPSS ile personel alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilanları kamubulteni.com olarak takipçilerimizle paylaşıyoruz.

BÜRO ELEMANI ALIMI

Devlet Opera ve Balesi tarfından yayımlanan ilanda büro işçisi kadrosunda istihdam etmek üzere en az lise mezunları arasından 3 personel alımı yapılacağı bildirildi. KPSS'siz ve 60 KPSS ile yapılan işçi alımında başvuru ekranları aşağida:

2 Büro işçisi alımı: KPSS'siz en az lise mezunu yapılan alıma başvuracak adayların Bilgisayar Sertifikası, Kişisel Gelişim ve Eğitim, Diksiyon Belgesi ve en az A1 veya A2 seviyesinde İngilizce kurs bitirme belgelerine sahip olması zorunludur.

1 Başvuru ekranı: https://goo.gl/bPQVRT

1 Başvuru ekranı: https://goo.gl/JEfSCw

1 Büro işçisi alımı: Ön lisans mezunu adaylar arasından yapılacak alıma başvuracak adayların Bilgisayar Sertifikası, Kişisel Gelişim ve Eğitim, Diksiyon Belgesi ve en az A1 veya A2 seviyesinde İngilizce kurs bitirme belgelerine sahip olması zorunludur.

Başvuru ekranı: https://goo.gl/vqWDnx

1 Güvenlik görevlisi alımı: Güvenlik görevlisi alımı için adayların silahlı silahsız Güvenlik Görevlisi Kimlik Belgesine sahip olması gerekmektedir. 

Başvuru ekranı: https://goo.gl/BQmxU8

4 Temizlik görevlisi alımı:  En az 2 yıl tecrübeye sahip olan adaylar arasından yapılacak alımda, adayların tecrübeyi SGK Hizmet dökümü ile belgelendirme şartı aranmaktadır. Alım lise mezunları arasından yapılacak.

2 Başvuru ekranı: https://goo.gl/i9FJu3

2 Başvuru ekranı: https://goo.gl/K64fRQ

2 Şoför alımı: En az lise mezunu adaylar arasından yapılacak alımda adayların şoför(yük taşıma) mesleğinde 5 yıl tecrübeye sahip olma  ve tecrübeyi SGK Hizmet dökümü ile belgelendirme şartı aranmaktadır.

1 Başvuru ekranı: https://goo.gl/QLJ6GT

1 Başvuru ekranı: https://goo.gl/3uZQd9

YENİ MEMUR ALIMLARINDAN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubu için >>>>TIKLAYIN