Kamuya İŞKUR Üzerinden 956 Kadrolu İşçi Alımı Yapılacak (MSB ve TCDD İşçi Alımları)

Kamu kurum ve kuruluşlarına açıktan memur, sözleşmeli personel ve işçi alımları yapılıyor. DPB ve çeşitli basın yayın kuruluşları aracılığı ile yayımlanan duyurularda Milli Savunma Bakanlığı'nın 600 kadrolu işçi alımı yapacağı, TCDD'nin ise 356 kadrolu işçi alacağı belirtildi. İŞKUR üzerinden yapılacak başvurularda MSB için süreç başladı.

Kamuya İŞKUR Üzerinden 956 Kadrolu İşçi Alımı Yapılacak (MSB ve TCDD İşçi Alımları)

Kamuya İŞKUR Üzerinden 956 Kadrolu İşçi Alımı Yapılacak (MSB ve TCDD İşçi Alımları)

Kamu kurum ve kuruluşlarına açıktan memur, sözleşmeli personel ve işçi alımları yapılıyor. DPB ve çeşitli basın yayın kuruluşları aracılığı ile yayımlanan duyurularda Milli Savunma Bakanlığı'nın 600 kadrolu işçi alımı yapacağı, TCDD'nin ise 356 kadrolu işçi alacağı belirtildi. İŞKUR üzerinden yapılacak başvurularda MSB için süreç başladı. Milli Savunma Bakanlığı kadrolu işçi alımı başvuruları 29 Mart 2019 tarihine kadar sürecek. Milli Savunma Bakanlığı Kadrolu işçi alımına ilişkin detaylar www.iskur.gov.tr adresinden yapılacak. Sürekli İşçi alım ilanında MSB'nin alımıyla ilgili, 'Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri gereğince, işçi alım ilanı Türkiye İş Kurumu internet sitesinde yayımlanmakta olup ilana başvuracak adayların, 25-29 Mart 2019 tarihleri arasında başvurularını Türkiye İş Kurumu aracılığıyla yapmaları gerekmektedir.Milli Savunma Bakanlığı ve bağlı işyerlerine şahsen ya da posta yoluyla yapılacak başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.' denildi.

TCDD 356 kamu personeli alımı başvuru tarihi.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz Aralık ayında ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda en az lise mezunu adaylar arasından Tren Teşkil İşçisi kadrosunda istihdam etmek zere 86, Demiryolu Yol Yapım , Bakım ve Onarım Makinesi Operatörü kadrosunda istihdam etmek üzere 42, Demiryolu Hattı Bakım Onarımcısı kadrosunda istihdam etmek üzere 188, Liman Vinç Operatörü kadrosunda istihdam etmek üzere 40 personel alımı yapılacağına yer verildi. 

TCDD'NİN ALIMLARI İÇİN BAŞVURULAR 9-15 NİSAN'DA İŞKUR ÜZERİNDEN YAPILACAK.

toplamda 356 personel alımı için yayımlanan ilanda başvuru detayları şu şekilde;

ALIM YAPILAN KADROLAR VE MEZUNİYET İLE DİĞER ÖZEL ŞARTLAR