Kamu ve Özele 50 Bin 296 Personel Alımı İçin İŞKUR'da İlanlar Yayımlandı

İŞKUR 'da en az okur yazar adaylar arasından kamuya ve özele 50 bin 296 personel ile işçi alımı için ilanlar yayımlandı. İlanların başvuru detayları haberimizde.

Kamu ve Özele 50 Bin 296 Personel Alımı İçin İŞKUR'da İlanlar Yayımlandı

İŞKUR 'dan Türkiye geneli personel alım ilanları.

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla kamuya ve özele on binlerce personel alımı yapılıyor. Okur yazar, ilkokul , lise ve üniversite mezunu adaylar arasından yapılan personel alımlarında en fazla alım yapılan kadrolara haberimizde yer verdik.

GÜNCEL İLANLAR İLE 50 bin 296 PERSONEL ALIMI

İŞKUR 'da yayımlanan ilanlarda kamuya ve özele en az okur yazar olan adaylar arasından 50 bin 296 adet personel alımı yapılacağına yer verildi. Kamu kurumlarına ve özel kuruluşlara yapılan alımlar için başvurular İŞKUR üzerinden yapılmaktadır.

EN ÇOK ALIM YAPILAN KADROLAR

İŞKUR 'da yayımlanan ilanlarda en az okur yazar olan adaylar arasından aşağıdaki kadrolara en çok alım yapıldığı görülmektedir:

BAŞVURU DETAYLARI

Yayımlanan bu ilanlara başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğüne kayıtlı olması, 18 yaşından büyük olması, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek olması, alınacağı kadroda sürekli olarak çalışacak olan , diksiyonu  düzgün olması gibi şartlar aranmaktadır. Bu şartların yanı sıra adaylarda her kadro için farklı özel şartlar da aranmaktadır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İŞKUR 'da yayımlanan bu ilanlara başvurular İŞKUR resmi internet sayfası iş ilanları kısmından ve İŞKUR Bölge Müdürlüklerinden yapılmaktadır. İŞKUR Bölge Müdürlüklerinden başvuru için kimliğinizle birlikte en yakın İl ya da İlçe İŞKUR Müdürlüğüne müracaat edin. İnternet üzerinden başvuru için de aşağıdaki bağlantı adresi üzerinden yapılacaktır.

https://goo.gl/YgvdVC

BELEDİYE ALIMLARI

Belediyeler ise en az okur yazar olan adaylar arasındna kadrolu işçi alımı yapmaktadır. Kadrolu olarak yapılan alımlarda personeller, belediyeler ile belediyelere bağlı şirketlerde ve il özel idareleri bünyesinde istihdam edilecek.

Belediyelerin kadrolu personel alımları detaylarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://goo.gl/3oNqJq

YENİ MEMUR ALIMLARI BU SAYFADA

Kamuya ve özele yeni memur-personel alımlar, asker ve polis alımları Kamubulteni.com 'da olacak. İlanlardan bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara