Kamu Hastanesi Hizmetli ve İşçi Alımı Yapacak-KPSS'siz

Gazi Üniversitesi Hastanesi bünyesine en az ilkokul mezunu adaylar arasından hastane hizmetlisi ve işçi alımı yapılacağı açıklandı. İlana başvurular başladı.

Kamu Hastanesi Hizmetli ve İşçi Alımı Yapacak-KPSS'siz

Gazi Üniversitesi personel alımı yapıyor.

Gazi Üniversitesi tarafından bir ilan yayımlandı. Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfası üzerinden yayımlanan ve başvurusu İŞKUR üzerinden başlayan  personel alımının detayları kamubulteni.com 'da.

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILIYOR?

Gazi Üniversitesi hastanesi tarafından yayımlanan ilanda aşağıdaki kadrolara personel alımı yapıldığı bildirildi.

  • Hastane Hizmetlisi  
  • Sıhhi Tesisatçı  
  • Soğutmacı Ve Havalandırmacı (İklimlendirme)(Soğutma Isıtma Sistemleri Bakım-Onarımcısı)  
  • Alçı Dekorasyoncu (Kartonpiyer)  
  • Mobilya Döşeme İşçisi  

BAŞVURU ŞARTLARI

Her kadro için aaranan şartlar şu şekilde;

Hastane hizmetlisi: En az ilkokul mezunu 18-35 yaş arasında personel alınacak. 

Sıhhi Tesisatçı: Kalorifercilik ve Kazan sistemleri ile ilgili Ustalık veya Mesleki Yeterlilik belgesine sahip olmak. MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi zorunluluğunda 5/6/1986 tarihli ve 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanununa göre ustalık belgesi almış olanlar ile Millî Eğitim Bakanlığına bağlı meslekî ve teknik eğitim okullarından ve üniversitelerin meslekî ve teknik eğitim veren okul ve bölümlerinden mezun olup, diplomalarında veya ustalık belgelerinde belirtilen bölüm, alan ve dallarda çalıştırılanlar için meslekî yeterlilik belgesi şartı aranmamaktadır.

Soğutmacı Ve Havalandırmacı:  Klima bakım ve onarımı ile ilgili Ustalık veya Mesleki Yeterlilik belgesine sahip olmak. MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi zorunluluğunda 5/6/1986 tarihli ve 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanununa göre ustalık belgesi almış olanlar ile Millî Eğitim Bakanlığına bağlı meslekî ve teknik eğitim okullarından ve üniversitelerin meslekî ve teknik eğitim veren okul ve bölümlerinden mezun olup, diplomalarında veya ustalık belgelerinde belirtilen bölüm, alan ve dallarda çalıştırılanlar için meslekî yeterlilik belgesi şartı aranmamaktadır.

Alçı Dekorasyoncu: İnşaat Teknolojisi veya Yapı Dekorasyonu ile ilgili Ustalık veya Mesleki Yeterlilik belgesine sahip olmak. MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi zorunluluğunda 5/6/1986 tarihli ve 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanununa göre ustalık belgesi almış olanlar ile Millî Eğitim Bakanlığına bağlı meslekî ve teknik eğitim okullarından ve üniversitelerin meslekî ve teknik eğitim veren okul ve bölümlerinden mezun olup, diplomalarında veya ustalık belgelerinde belirtilen bölüm, alan ve dallarda çalıştırılanlar için meslekî yeterlilik belgesi şartı aranmamaktadır.

Mobilya Döşeme İşçisi   Mobilya döşemeciliği ile ilgili Ustalık veya Mesleki Yeterlilik belgesine sahip olmak. MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi zorunluluğunda 5/6/1986 tarihli ve 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanununa göre ustalık belgesi almış olanlar ile Millî Eğitim Bakanlığına bağlı meslekî ve teknik eğitim okullarından ve üniversitelerin meslekî ve teknik eğitim veren okul ve bölümlerinden mezun olup, diplomalarında veya ustalık belgelerinde belirtilen bölüm, alan ve dallarda çalıştırılanlar için meslekî yeterlilik belgesi şartı aranmamaktadır.

BAŞVURU EKRANI

İlana başvurular İŞKUr üzerinden alınmaktadır. Başvurusunu yapmak isteyen adayların aşağıdaki adımları izlemesi ve başvurusunu internet üzerinden yapması gerekmektedir.

https://esube.iskur.gov.tr

Yukarıdaki linke tıklayın ve iş arayan kısmından kimlik numaranız şifrenizle giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra  karşınıza çıkan ekranda İŞ İLANLARI yazan kısma tıklayın. Son olarak iş arama sayfası karşınıza çıkacak. Bu ekranda İŞYERİ UNVANI yazan kısma GAZİ ÜNİVERSİTESİ yazın ve ARA butonuna tıklayın.

TÜM KAMU İLANLARI İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN