Jandarma-Belediye-İl Özel İdaresi İŞKUR'dan KPSS'siz 1768 Personel Alımı Yapıyor

Türkiye İş Kurumu resmi sayfasında art arda ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda belediyeler, Jandarma, İl Özel İdareleri ve Spor Müdürlükleri mezuniyet ile KPSS şartı olmadan 1768 personel alımı yapıyor.

Jandarma-Belediye-İl Özel İdaresi İŞKUR'dan KPSS'siz 1768 Personel Alımı Yapıyor

Belediyeler, İl Özel İdareleri, Spor Bakanlığı, Jandarma Komutanlığı İŞKUR'dan personel alımı yapıyor.

İŞKUR Toplum Yararına Program kapsamında yeni ilanlar yayımlandı. İŞKUR 'da yayımlanan ve başvurusu 30 Kasım 2018 günü sona erecek ilanlarda farklı belediye başkanlıkları İl Özel İdareleri, Spor İl Müdürlüğü, Jandarma Alay Komutanlığı ve belediyeler sınav ve mezuniyet şartı olmadan 1768 adet yeni personel alımı yapacağını duyurdu.

TYP kapsamında geçici olarak alınacak personeller için başvurular İŞKUR aracılığıyla alınmaktadır. 

ALIM YAPILAN İLLER, TYP NUMARASI, SON BAŞVURU VE İŞE BAŞLAMA TARİHİ

BAŞVURU ŞARTLARI

Toplum Yararına Program kapsamında yapılacak personel alımına başvuru yapacak adayların İŞKUR 'a kayıtlı olması, 18 yaşını aşmış olması, AÖF haricinde öğrenci olmaması, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olması, emeklilik yalığı almıyor olması gibi genel şartlar aranmaktadır. 

BAŞVURU

TYP kapsamında yapılacak personel alımı için başvurular internet üzerinden ve İŞKUR bölge müdürlüklerinden şahsen alınmaktadır. İŞKUR Bölge Müdürlüklerinden başvuru yapmak isteyen adayların kimlikleri ile yukarıda yazan il ile ilçelerin müdürlüğüne gitmesi gerekmektedir.

İnternet üzerinden başvurular ise aşağıdaki bağlantı adresi üzerinden alınmaktadır. Başvuru yapabilmek için İŞKUR girişi yapın. Yaptıktan sonra aşağıdaki bağlantı adresini kopyalayın ve yeni sekmede açın. Açılan sayfada ARA butonuna tıklayın ve aşağıda çıkan TYP numarasının üzerine tıklayarak başvurunuzu yapın.

https://goo.gl/Fpbhvk

YENİ İLANLAR BU SAYFADA OLACAK

İŞKUR TYP ilanları, kamu personeli alımları, polis ve asker alımları kamubulteni.com 'da olacak. İlanlar yayımlandığı anda bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

BAŞVURUSU DEVAM EDEN MEMUR-PERSONEL-ASKER  ALIMLARI İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara