İŞKUR Üzerinden Büro İşçisi, Temizlik Görevlisi ve Şoför Alınacak

Kamu kurum ve kuruluşlarına KPSS şartsız ve KPSS puanlarıyla yeni işçi ve memur alımı duyuruları gelmeye devam ediyor. An itibariyle İŞKUR üzerinden işçi alımı yapan kurumlar ve daha fazlası kamu bülteni haber sitesinde.

İŞKUR Üzerinden Büro İşçisi, Temizlik Görevlisi ve Şoför Alınacak

Kamu Kurum ve kuruluşlarına İŞKUR üzerinden sürekli işçi unvanında alımlar sürüyor. İŞKUR resmi internet sayfasından kamuya işçi alımlarına dair yeni ilanlar da yayımlanmış durumda.

Bitlis İl Emniyet Müdürlüğü, SYDB, Sarıyahşi Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü, Erzincan Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı, Ağrı Belediye Başkanlığı, Taşköprü Sulama Birliği, Et ve Süt Kurumu işçi alımı yapacak kurumlar arasında yer alıyor. Başvuru genel ve özel şartları İŞKUR resmi internet sayfasından öğrenilebiliyor. Bazı ilanlar sadece il geneli için açık iken bazılarında ise sadece alım yapacak kurumun yer aldığı ilçede ikamet eden adaylar başvuru yapabiliyor.

Başvuru yapacak adaylar ; https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine girdikten sonra işyeri türü olarak kamuyu seçip ara seçeneği ile ilanların detaylarına erişim sağlayabilirler.

YENİ DUYURULARI KAÇIRMAMAK İÇİN TIKLA VE TAKİP ET.