İŞKUR Üzerinden 267 Farklı Büro Memuru Alımı İlanı Yayımlandı

İŞKUR'dan yeni memur alımı duyuruları geldi.İstanbul, Bursa, Konya, Antalya, Çanakkale, Mersin, Ankara, Aydın, Ordu, Kırşehir, Tekirdağ, İzmir, Balıkesir, Sakarya ve daha bir çok il için Büro memuru alımı ilanları İŞKUR üzerinden art arda yayımlandı. Başvuru genel şartlarına ve diğer detaylara İŞKUR resmi sayfası üzerinden erişim sağlanabiliyor.

İŞKUR Üzerinden 267 Farklı Büro Memuru Alımı İlanı Yayımlandı

İŞKUR Üzerinden 267 Farklı Büro Memuru Alımı İlanı Yayımlandı

İstanbul, Bursa, Konya, Antalya, Çanakkale, Mersin, Ankara, Aydın, Ordu, Kırşehir, Tekirdağ, İzmir, Balıkesir, Sakarya ve daha bir çok il için Büro memuru alımı ilanları İŞKUR üzerinden art arda yayımlandı. Başvuru genel şartlarına ve diğer detaylara İŞKUR resmi sayfası üzerinden erişim sağlanabiliyor.

Kamu kurum ve kuruluşlarına memur alımı için tercih sonuçları bekleyişi devam ederken, özel sektör ve bazı kamu iştiraklerinin büro memuru alımı yapacağına dair duyurular İŞKUR üzerinden yayımlanmaya devame diyor. İŞKUR resmi sayfasından yayımlanan 267 farklı ilanın bir çok şehir için geçerli olduğu görülürken, adaylar İŞKUR'a kayıt olarak ilgili ilanların başvuru genel ve özel şartlarına, başvuru sürecine ve başvuru sürecinin ardından işe yerleştirme işlemlerine göz atabiliyor. Alımların İstanbul, Bursa, Konya, Antalya, Çanakkale, Mersin, Ankara, Aydın, Ordu, Kırşehir, Tekirdağ, İzmir, Balıkesir, Sakarya ve bir çok farklı il için yapılacağı öğrenildi. Büro Memuru alımı ilanlarına https://www.iskur.gov.tr adresine giriş yapıldıktan sonra arama kısmına 'Büro Memuru Genel' yazarak erişim sağlanabiliyor. 

Yeni kamu personeli alımı duyuruları geldi. Detaylar ve daha fazla özel sektör kamu iş haberlerini takip etmek için Türkiye'nin lider memur adayı sitesi kamu bülteni'nin mobil uygulamasını indirebilir, ya da sosyal medya sayfalarını takibe alabilirsiniz. Ücretsiz takip isteği için TIKLAYIN.