İŞKUR Kamu İlanları: TCDD-MSB-MEB-DT-SGK-Üniversite Personel Alımı

Türkiye İş Kurumu resmi sayfası kamu ilanları kısmında bugün ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda MEB, TCDD, MSB, SGK, Devlet Tiyatroları ile Üniversite , kamu personeli ve kamu işçisi alımı yapıyor.

İŞKUR Kamu İlanları: TCDD-MSB-MEB-DT-SGK-Üniversite Personel Alımı

5 Ağustos 2019 kamu ilanları.

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfasında ilanlar yayımlandı. Yayımlanan 5 Ağustos 2019 tarihli ilanlarda en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacağına yer verildi. KPSS 'siz ve düşük KPSS ile yapılacak personel alımında başvuru detayları kamubulteni.com 'da.

BUGÜN YAYIMLANDI

Bugün yayımlanan ilanlarda Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmenevi, Üniversite, il Sosyal Güvenlik Başkanlıkları,  Devlet Tiyatroları ve MSB personel ve işçi alımı yapılacağına yer verildi. 

İşte bugün yayımlanan kamu ilanları ve alım yapılan kadrolar >>

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlanlara başvuru yapacak adayların aşağıdaki genel şartları taşıması gerekmektedir:

  • Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,
  • En az ilkokul mezunu olmak,
  • İlan başvurusu itibariyla 18 yaşını tamamlamış olmak.
  • TCK 'da yer alan , affa uğramış olsa bile; Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.
  • Kamu haklarından yoksun olmamak.
  • İlkokul ve lise mezunu alımlarda sınav şartı aranmazken, ön lisans ve lisans mezunu adaylar arasından KPSS 60 puan şartı ile alım yapılıyor. 
  • Güvenlik Soruşturması  ve arşiv araştırması sonucu olumlu olmak.
  • Başvuru yapacak erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olması)
  • Görevini devamlı yapmasına engel herhangi bir sağlık engeli olmaması.

BAŞVURULAR İŞKUR 'DAN

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfasında yayımlanan ilanlarda , en az ilkokul mezunu kamu personeli  ve kamu işçisi alımı yapılacağına yer verildi. İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki adımları takip etmesi ve başvurusunu aşağıdaki şekilde yapması gerekmektedir:

Aşağıdaki İşKUR ilan sayfası linkine tıklayın.

https://esube.iskur.gov.tr

Açılan sayfada iş arayan kısmından TC kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapın.  Üyeliğiniz yoksa e Devlet girişi yazan kısmından giriş yapabilirsiniz. 

Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ İLANLARI yazan yere tıklayın.

İş ilanları yazan kısma tıkladıktan sonra aşağıdaki ekran karşınıza çıkacak. Bu ekranda İŞYERİ TÜRÜ yazan kısımda KAMU 'yu seçin ve ARA butonuna tıklayın.

İlanlar ARA butonuna tıkladıktan sonra aşağıda sıralanacaktır...

KAMU İLANLARINDAN MEMUR VE POLİS ALIMLARINDAN  BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN ..

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN