İŞKUR İlan Yayımladı: Suriyeliler ve Türk Vatandaşları İçin 5 Personel Alınacak

Son dakika haberi: İŞKUR 'da ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda Suriyeli Sığınmacılar ve Türk Vatandaşları İçin İstihdam Desteği Projesi Uygulama Desteği kapsamında 5 adet yeni personel alınacağına yer verildi.

İŞKUR İlan Yayımladı: Suriyeliler ve Türk Vatandaşları İçin 5 Personel Alınacak

İŞKUR yeni ilan yayımladı.

Geçici Koruma Altındaki Suriyeli Sığınmacılar ve Türk Vatandaşları İçin İstihdam Desteği Projesi Uygulama Desteği kapsamında 3 kadroya 5 adet personel alımı yapılacağı bildirildi. 

Yazılım Analiz Danışmanı, Yazılım Geliştirme Danışmanı ve Yazılım Test Danışmanı kadrolarında istihdam etmek üzere yapılacak personel alımında şu ifadelere yer verildi:

"Geçici Koruma Altındaki Suriyeliler ve Türk Vatandaşları İçin İstihdam Desteği Projesi, Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığı ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından Dünya Bankası işbirliğinde uygulanan ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen bir projedir. Projenin amacı geçici koruma altındaki Suriyelilerin ve Türk vatandaşlarının istihdam edilebilirliğini seçilen pilot illerde artırmaktır.”

İŞKUR, Dış İlişkiler ve Projeler Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda yürütülmekte olan proje kapsamında görev ve sorumlulukları bulunan ilgili Daire Başkanlıklarında proje süresi boyunca görev almak üzere uygun bireysel danışmanları davet etmektedir.

Talep edilen bireysel danışmanlıklara ilişkin iş tanımlarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşılmaktadır. "

Yazılım Analiz Danışmanı alımı detayları için TIKLAYIN

Yazılım Geliştirme Danışmanı  alımı detayları için TIKLAYIN

Yazılım Test Danışmanı alımı detayları için TIKLAYIN

SON BAŞVURU TARİHİ VE İLETİŞİM

Başvurulan pozisyonlara dair pozisyon adı ve referans numarasının açıkça belirtildiği Türkçe özgeçmişlerin en geç 23/12/2018 tarihinde saat 24.00’e kadar aşağıda belirtilen adrese e-posta yoluyla veya elden ulaştırılması gerekmektedir.

[email protected]

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA