İŞKUR'dan Sağlık Merkezleri ve Özel Hastanelere 786 Personel Alımı

Türkiye İş Kurumu resmi sayfası aracılığıyla yayımlanan ilanlarda özel hastanelere ve sağlık merkezlerine en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı yapıldığı belirtildi.

İŞKUR'dan Sağlık Merkezleri ve Özel Hastanelere 786 Personel Alımı

İŞKUR 'dan sağlık merkezlerine ve özel hastanelere 786 personel alımları.

Türkiye genelinde özel hastanelere ambulans şoförü, hemşire, ATT, ameliyathane teknikeri, diyetisyen, tıbbi dökümantasyoncu, temizlik personeli, sekreter, yaşlı bakımı personeli, büro işçisi, aşçı, doktor, odyometri teknikeri, muhasebeci, inşaat mühendisi, beden işçisi, hasta danışmanı, gıda teknikeri, iş güvenliği uzmanı, çocuk gelişimcisi, sosyal medya uzmanı ve diğer kadrolara personel alımı yapılacağına yer verildi.

Biz de Kamubulteni.com olarak bu haberimizde , özel hastanelere yapılan personel alımlarına ve bu ilanlara başvuru şekline yer verdik.

İŞKUR 'DA YER ALAN İLANLARDAN BAZILARI ŞU ŞEKİLDE;

ALIMLAR ÖZEL HASTANELERE

Türkiye İş Kurumu aracılığıyla yayımlanan bu ilanlarda özel hastaneler ve özel hastanelere personel temini sağlayan şirketler, en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı yapacağına yer verdi. Farklı kadrolara yapılan alımlar için başvurular İŞKUR üzerinden devam etmektedir. 786 personel alımı için yayımlanan ilanlar için istenen başvuru şartları , her kadroda farklıdır. 

Her kadro için istenen şartlar şu şekilde;

  • İŞKUR 'a kayıtlı olmak,
  • 18 yaşını tamamlamış olmak,
  • Her kadro için istenen mezuniyet şartını taşımak,
  • Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilmek,

BAŞVURU ŞEKLİ

Türkiye İş Kurumu aracılığıyla yayımlanan ilanlara başvurular , internet üzerinden, İşKUR bölge müdürlüklerinden ve ALO 170 'ten yapılabilmektedir. 

İnternet üzerinden başvuru için aşağıdaki adımları izlemeniz gerekmektedir.

1. Aşağıdaki linki kopyalayın ve yeni sekmede açın.

https://goo.gl/Ec5kN9

2. Açılan sayfada İş Arayan kısmından giriş yapın.

3. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda İş İlanları kısmını tıklayın.

4. İş İlanlarını tıkladığınızda aşağıdaki ekran karşınıza çıkacaktır.

Yukarıdaki ekranda kırmızı ile gösterilen yerlerden İŞYERİ unvanı yazan kısma SAĞLIK yazın ve ARA butonuna tıklayın. İl ve meslek seçimi de yapabilirsiniz. 

Diğer ilanlar için de İŞYERİ UNVANI yazan kısma HASTANE yazın ve ARA butonunu tıklayın. İlanlar aşağıda sıralanacaktır. 

Hemşire, ambulans sürücüsü, doktor, Tıbbi sekreter, sekreter, büro işçisi, ATT, odyolog gibi kadroların ilanları için de MESLEK kısmına başvuru yapmak istediğiniz mesleği yazın ve ARA butonuna tıklayın.

TÜM KAMU İLANLARINDAN, MEMUR ALIMLARINDAN, PERSONEL ALIMLARINDAN, İŞ İLANLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN VE İNSTAGRAM HESABIMIZI TAKİP EDİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

İnstagram hesabımız için >>>> TIKLAYIN