İŞKUR'dan Özele 1107 Büro Memuru Alımı

Türkiye İş Kurumu aracılığıyla Türkiye geneline özel sektöre büro memuru alımı yapıldığına yer verildi. Bugün yayımlanan yeni ilanlarla birlikte en az ilkokul mezunlarından 1107 personel alımı yapıldığına yer verildi.

İŞKUR'dan Özele 1107 Büro Memuru Alımı

İŞKUR 'dan özel sektöre büro memuru alımı.

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla yayımlanan ilanlarda, büro memuru kadrosunda istihdam etmek üzere özel sektöre personel alımı yapılacağına yer verildi. 

İŞKUR 'da yayımlanan büro personeli alım ilanlarında kadrolar şu şekilde;

Büro Memuru (Dış Ticaret) 2
Büro Memuru (Genel) 650
Büro Memuru (İdari İşler)

6

Diğer Büro Memurları 150
Danışma Memuru 299

1107 personel alımı için İŞKUR 'da yayımlanan ilanlarda alımların özel sektöre ve kamuya yapıldığına yer verildi. Kamuya yapılan büro memuru alımı İnebolu Belediye Başkanlığına yapılıyor. 3 geçici personel alımı için yapılan alımda detaylar şu şekilde;

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

Kamu ve özel sektöre yapılan büro personeli alımlarında başvuru yapan adayların en az ilkokul mezunu olması şartı var. İlkokul, lise ve üniversite mezunu adaylar arasından yapılmakta olan personel alımında adayların sürekli olarak çalışması gerekmektedir. Diksiyonu düzgün olan adaylar arasından yapılmakta olan personel alımında adayların ofis içindeki araç gereçleri kullanabilecek olması , Bilgisayar bilgisinin olması, telefonları yönlendirebilecek olması şartları aranmaktadır. 

BAŞVURU ŞARTLARI

İŞKUR üzerinden yapılan personel alımlarında başvuru ekranları şu şekilde;

Alım kadrosu Başvuru Ekranı 
Büro Memuru (Dış Ticaret) https://goo.gl/wKWy9p
Büro Memuru (Genel) https://goo.gl/3yek6B
Büro Memuru (İdari İşler)

https://goo.gl/PxXH9q

Diğer Büro Memurları https://goo.gl/Cbgw73
Danışma Memuru https://goo.gl/h3UhKW

Başvuru yapmak için, İŞKUR girişi yaptıktan sonra yukarıda yazan başvuru linkini kopyalayın ve yeni sekmede açın. Açılan sayfada ARA butonuna tıklayarak müracaatınızı yapın.

TÜM MEMUR ALIMLARINDAN, PERSONEL ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN