İŞKUR'dan En Az İlkokul Mezunu Kamu Personeli Alımı İlanı-Kura ile

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla yayımlanan ve başvurusu başlayan ilanda İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Genel Sekreterliği, en az ilkokul mezunu kamu personeli alımı yapacak. İşte ilanlar ve başvuru şekli.

İŞKUR'dan En Az İlkokul Mezunu Kamu Personeli Alımı İlanı-Kura ile

İstanbul Üniversitesine personel alımı yapılacak.

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Genel Sekreterliği bünyesine kadrolu personel alımı yapılacağı bildirildi. En az ilkokul mezunu adaylar arasından yapılacak personel alımında kadrolar, başvuru şartları ve başvuru şekli haberimizde.

ALIM YAPILAN KADROLAR

İŞKUR 'da yayımlanan ilanlarda İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Genel Sekreterliği Güvenlik görevlisi, şoför, büro memuru, elektrik teknisyeni, telefon ve telgraf tesisatçıları, kalorifer ateşçisi, hayvan bakıcısı, temizlik görevlisi ve bahçıvan kadrolarına personel alımı yapıyor. 

78 personel alımı KPSS 'siz ve 60 KPSS şartı ile yapılmaktadır.

BAŞVURU ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adaylarda aranan genel şartlar şu şekilde;

  • Türk vatandaşı olmak,
  • 18 yaşını tamamlamış olmak, ilan edilen işgücü taleplerinde belirtilen bölümlerden son başvuru tarihi itibariyle mezun olmak,
  • Türk Ceza Kanunun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile kasten işlenen bir suçtan dolayı 1 yıl veya daha fazla süre ile hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak.
  • Yaptırılacak arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak,
  • Kamu Kurum ve Kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuata uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir,
  • Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular ilan sınav sürecinin her aşamasında reddedilecektir.
  • Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uyulacak Usul Ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğe madde 16 'ya göre '' Kamu kurum ve kuruluşlara işe yerleştirilecek kişileri; Kurum tarafından gönderilen listedeki adaylar arasında yapacağı sınav ile belirlenir. Ancak temizlik hizmetleri, güvenlik ve koruma hizmetleri, bakım ve onarım hizmetleri için yapılacak alımlarda sadece sözlü yöntem kullanılarak sınav yapılır.'' denildiğinden sözlü sınav sonucunda başarılı olmak,
  • Diğer hususlarda ilgili mevzuat / yönetmelik hükümlerine göre hareket edilir.

KURA İLE PERSONEL ALIMI

Yayımlanan ilanda , lise ve ilkokul mezunu kadrolarda mezuniyet aranmamaktadır. Bu kadrolar için sözlü mülakata girmeye hakak zanan adaylar kura yöntemi ile belirlenecek. Lisans ve ön lisans kadrolar için KPSS 60 şartı aranmaktadır.

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvurular bugün başladı ve 4 gün boyunca devam edecek. En az ilkokul mezunu adaylar arasından yapılan personel alımında başvurular İŞKUR üzerinden alınmaktadır. Başvuru yapmak için aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekmektedir. >>

1. Aşağıdaki linke tıklayın.

https://esube.iskur.gov.tr

2:. Link açıldıktan sonra iş arayan kısmından kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapın.

3. Giriş yaptıktan sonra İş İlanları yazan kısma  tıklayın.

4. Son olarak iş ilanları arama sayfasında İŞYERİ TÜRÜ  kısmında KAMU seçeneğini tıklayın ve ARA butonuna tıklayın. İlanlar aşağıda sıralanacaktır.

Aşağıda sıralanan ilanlarda sayfayı geçerek İStanbul Üniversitesi 'nin ilanına gidebilirsiniz.

TÜM KAMU VE ÖZEL SEKTÖR İŞ İLANLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN