İŞKUR'da Yayımlanan Bekçi Alımı İlanları

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla yayımlanan ilanlarda , özel kuruluşlara 24 bekçi alımı yapıldığı bildirildi. Peki bu bekçi alımları nasıl yapılıyor? Başvurular nasıl yapılır? İşte detaylar.

İŞKUR'da Yayımlanan Bekçi Alımı İlanları

İŞKUR 'da yayımlana bekçi alımları hakkında.

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla yayımlanan duyurularda özel kurumlara bekçi alımı yapılacağı bildirildi. Özel kuruluşlara yapılan bekçi alımı , EGM 'ye yapılan bekçi alımı gibi değil. 

ADAYLAR KANDIRILIYOR

EGM tarafından yapılan bekçi alımları için geçtiğimiz ayın ilk günlerine kadar başvurular alınmıştı. İŞKUR 'un bekçi alımları ise sürekli olmaktadır ve alınan bu bekçiler , tekstlillerde, inşaat şirketlerinde güvenlik personeli gibi çalıştırılmaktadır. 

Ancak birçok internet sitesi,  sanki bu bekçi alımlarını, EGM 'ye yapılan bekçi alımı gibi lanse ediyor. Hatta fotoğralarda bile EGM bekçilerini kullanıyorlar.

Kamubulteni.com 'a da bu yönde çokça soru geldi. Adaylar bu bekçi alımlarının nasıl olduğunu , başvurunun nasıl yapıldığını araştırmaya başladı. 

BEKÇİ ALIMLARI

İŞKUR 'da yayımlanan bekçi alımları şu şekilde;

BAŞVURU

İnşaatlara , şirketlere ve özel kuruluşlara yapılan bekçi alımlarında başvurular İŞKUR 'dan yapılmaktadır. başvuru için aşağıdaki bağğlantı adresine gidebilirsiniz.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2164

TÜM KAMU İLANLARINDAN, MEMUR ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN