İŞKUR 11 İlde Kamuya 3 Binden Fazla Personel Alımı Son Başvuru: 11 Ocak 2019

İŞKUR 'da yeni TYP personeli alımı için art arda ilanlar yayımlandı ve yayımlanan ilanların son başvuru tarihlerinin 11 Ocak 2019 olduğuna yer verildi. 3 binden fazla personel alımı 11 şehre yapılıyor. İşte ilan detayları.

İŞKUR 11 İlde Kamuya 3 Binden Fazla Personel Alımı Son Başvuru: 11 Ocak 2019

İŞKUR'da sınavsız yeni personel alımları için ilanlar yayımlandı.

Toplum Yararına Program kapsamında mezuniyet ve sınav şartı olmadan farklı illere çok sayıda personel alımı yapılıyor. İŞKUR TYP kısmından yayımlanan ilanlarda , başvurular için son günün 11 Ocak 2019 olduğuna yer verildi.

Biz de Kamubulteni.com olarak İŞKUR TYP personel alımı başvuru detaylarına haberimizde yer verdik.

ALIM YAPILAN İLLER

İŞKUR tarafından yayımlanan ilanlarda Bolu, Batman, Artvin, Trabzon, Aydın, Kütahya, Samsun, Kahramanmaraş, Osmaniye, Sakarya ve Düzce İllerine mezuniyet şartı olmadan binlerce personel alımı yapılıyor.

BAŞVURU ŞARTLARI

İŞKUR Toplum Yararına Program kapsamında yapılan personel alımına başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşıyor olması gerekmektedir:

  • Kuruma kayıtlı işsiz olmak,
  • 18 yaşını tamamlamış olmak,
  • Emekli ve malul aylığı almıyor olmak,
  • Öğrenci olmamak (açıköğretim ve açık lise öğrencileri hariç),

SEÇİM AŞAMALARI NASIL OLUR?

  • Noter kurası yöntemi,
  • Liste yöntemi,
  • Yüzde seksen noter kurası, yüzde yirmi liste yöntemi.

TYP ilanlarından bazıları şu şekilde;

BAŞVURU ŞEKLİ

TYP personel alımı başvurusu internet üzerinden ve İşKUR Bölge Müdürlüklerinden yapılmaktadır. İŞKUR Bölge Müdürlüklerinden başvuru yapmak için , alım yapılan ildeki bölge müdürlüğüne müracaat etmeniz gerekmektedir. 

İnternet üzerinden TYP başvurusu için aşağıdaki linki kopyalayın ve yeni sekmede açın. Açılan sayfada TYP başvurunuzu yapabilirsiniz.

https://goo.gl/NgDEUK

YENİ KAMU İLANLARINDAN, TYP, İŞÇİ, POLİS, ASKER ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN