İlkokul ve Lise Mezunlarından KPSS Şartsız Kadrolu İşçi Alınacak ( Temizlik Görevlisi, Güvenlik,Şoför)

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi'ne en az ilkokul mezunlarından temizlik görevlisi, lise mezunlarından şoför ve güvenlik görevlisi alımı yapılacak.

İlkokul ve Lise Mezunlarından KPSS Şartsız Kadrolu İşçi Alınacak ( Temizlik Görevlisi, Güvenlik,Şoför)

İlkokul ve Lise Mezunlarından Kadrolu İşçi Alınacak ( Temizlik Görevlisi, Güvenlik,Şoför)

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi'ne en az ilkokul mezunlarından temizlik görevlisi, lise mezunlarından şoför ve güvenlik görevlisi alımı yapılacak. Başvuru işlemleri 24 Eylül 2019 tarihinde sona erecek. Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayımlanan resmi duyuruda alımla ilgili, "Üniversitemize bağlı birimlerde Sürekli İşçi olarak istihdam edilmek üzere 4857 sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri kapsamında İş-Kur üzerinden kura usulü ile Şoför, Güvenlik Görevlisi ve Temizlik Görevlisi alınacaktır" denilirken, başvuru yapacak adayların aşağıdaki aranan niteliklere uyması gerektiği bildirildi.

BAŞVURULAR İŞKUR ÜZERİNDEN YAPILACAK

Güvenlik Görevlisi, Temizlik Görevlisi ve Şoför alımı için başvuru işlemleri 20 Eylül 2019 tarihi itibariyle başlamıştı. Adaylar, başvurularını 24 Eylül 2019 tarihine kadar İŞKUR resmi internet sayfasından ya da İŞKUR İl Müdürlüklerine şahsen yapabilecekler.

GENEL ŞARTLAR BELLİ OLDU

Başvuru yapacak kişilerin; "657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin “Genel Şartlar” başlıklı (A) bendinin (1), (4), (5), (6), (7) ve (8) numaralı alt bentlerinde belirtilen koşulları taşıyor olmak" , "Son başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak." , "Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak" şartlarını da yerine getirmesi gerekiyor.

ADAYLAR İLGİLİ MESLEK KOLLARINDAN SADECE BİRİNE BAŞVURU YAPABİLİR

Adaylar, durumlarına uygun meslek kolundan sadece birine başvuru yapabilecekler, şoför meslek kolu için başvuru yapacak adayların tecrübe belgesi ya da SGK prim dökümü alarak tecrübelerini gösterir belgeleri sunması gerekiyor. Kura çekimi 2 Ekim'de Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörlüğü Abadan Konferans salonunda yapılacak. Kura sonuçları ve diğer detaylar www.hacibayram.edu.tr adresinden takip edilebilecek.

DAHA FAZLA HABER, DAHA FAZLA KADIN-ERKEK ARKADAŞ İÇİN TÜRKİYE'NİN LİDER MEMUR ADAYI SİTESİNİ TAKİP ET. TIKLA VE KATIL.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA