Huzurevi ve Noter'e Sınavsız Personel Alımı: Başvurular İnternetten

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfasında noter ve huzurevleri ilan yayımladı. Yayımlanan ilanlarda en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacağına yer verildi. İlan başvuru linki haberimizde. İşte ilanlar.

Huzurevi ve Noter'e Sınavsız Personel Alımı: Başvurular İnternetten

5 şehirde huzurevlerine ve notere personel alımı.

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda huzurevlerine ve Noter 'e personel alımı yapılacağına yer verildi. Sınavsız yapılan personel alımlarında başvuru detayları haberimizde.

İŞKUR 'DAN SINAVSIZ PERSONEL ALIMI

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası iş ilanları kısmından yayımlanan ilanlarda 5 şehirde huzurevlerine ve notere personel alınacağına yer verildi. Sınavsız yapılan personel alımının detayları haberimizde.

İlana başvuracak kadın erkek adaylar bu sayfada >> TIKLA KATIL

İŞKUR İLANLARI

İşkur 'da yayımlanan ilanlar şu şekilde;

NOTER MEMURU ALIMI

Noter memuru alımında başvuru şartlarına şu şekilde yer verildi:

"Lise mezunu, bilgisayar bilgisi olan,  28 yaş altı erkek personel alınacaktır.  Askerliğini yapmış olması gerekmektedir. F klavye kullanmasını bilen kişiler tercih edilecektir."

HUZUREVİ PERSONEL ALIMLARI

Huzurevlerine yapılan personel alımları şu şekilde;

İlanların başvuru şartları sırayla şu şekilde;

Hemşire Alımı:  HUZUREVİ VE YAŞLI BAKIM MERKEZİMİZE SON 3 AY SGK SI BULUNMAYAN HEMŞİRE ALINACAKTIR.  YARA BAKIM PANSUMAN YAPACAK, İLAÇ TAKİBİ VE HASTALARIN İLAÇLARINI SAATİNDE VERECEK GEREKLİ DURUMLARDA DAMAR YOLU AÇABİLECEK KAN ALABİLECEK YAŞLILARIMIZIN GÜNLÜK RUTİN KONTROLLERİNİ YAPACAK

Hasta ve Yaşlı Bakımı Elemanı: HUZUREVİ VE YAŞLI BAKIM MERKEZİMİZDE YAŞLI BAKIMINDA ÇALIŞACAK PERSONEL ALINACAKTIR. YAŞLI BAKIM SERTİFİKASI OLAN VEYA OKULUNDAN MEZUN SON 3 AY SGK SI BULUNMAYAN ELEMAN 

Aşçı alımı: Özel Güne huzur evi ve bakım mekezinde istihdam edilmek üzere aşçı aranmaktadır.Emeklilerde başvru yapabilir.

Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı Alımı: En az ilkokul mezunu belgeli ya da belgesiz hasta bakım elemanı alıancaktır. 

Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı Alımı: En az 400 saat yaşlı bakıcısı sertifikası olan, güleryüzlü, sabırlı, bayan çalışma arkadaşları aranıyor. 

Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı Alımı:  Huzurevimizde görevlendirilmek üzere "hasta ve yaşlı bakım elemanı" olarak personel alınacaktır. -En az ilkokul mezunu -Hasta ve yaşlı bakım sertifikası bulunan -Tercihen alanında deneyimli -Vardiyalı çalışabilecek -Servis ve yemek imkanımız bulunmaktadır.

Hemşire Alımı :  Candan Huzurevine hemşire alınacaktır. Yukarıdaki şartlara uygun adayların İŞKURdan  ALACAKLARI BELGE ile görüşmeye gitmesi gerekmektedir. İnternetten başvuracak adaylar ise BAŞVUR butonu ile başvurusunu tamamladıktan sonra MUTLAKA işverenle iletişime geçmelidirler.

BAŞVURULAR İNTERNETTEN

Huzurevi ve Noter 'e personel alımına başvurular İŞKUR üzerinden internetten yapılıyor. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki adımları takip etmesi ve başvurusunu yapması gerekmektedir.

Aşağıdaki linke tıklayın ve işkur iş ilanları sayfasına gidin.

https://esube.iskur.gov.tr

Açılan sayfada iş arayan yazan kısımdan giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ İLANLARI yazan kısma tıklayın. 

Son olarak aşağıdaki ekran karşınıza çıkacak. Bu ekranda İŞYERİ UNVANI yazan kısma Huzurevi ya da Noter yazarak ilanlara başvuru yapabilirsiniz.

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN VE KAMU PERSONELİ ALIMLARINDAN, MEMUR POLİS ASKER ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLUN..

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN