Hastane, Belediye, Müftülük ve Başsavcılığa İŞKUR'dan Sınavsız 3690 Personel Alımı

4 Farklı şehre mezuniyet ve sınav şartı olmadan personel alımı yapılacağına yer verildi. İŞKUR 'da yayımlanan ilanlarla kamu kurumlarına 3690 personel alımı yapılacağına yer verildi.

Hastane, Belediye, Müftülük ve Başsavcılığa İŞKUR'dan Sınavsız 3690 Personel Alımı

4 farklı şehre sınavsız 3690 personel alımı.

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası Toplum Yararına Program kapsamında yayımlanan ilanlarda , Ankara, Niğde, İstanbul ve Elazığ illerinde istihdam etmek üzere 3690 personel alımı yapılacağına yer verildi.

Bugün eklenen yeni ilanlarla birlikte TYP kapsamında toplamda 3690 personel alımı yapıldığı, alınacak bu personellerin İl Müftülükleri, Belediyeler, Hastane, Orman Müdürlüğü, Kaymakamlık, Vakıflar Bölge Müdürlüğü ve Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı bünyesinde geçici olarak istihdam edileceğine yer verildi. Biz de kamubulteni.com olarak başvurusu devam eden TYP alımlarına yer verdik.

BAŞVURU ŞARTLARI

İlanlara başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, işsiz olması, 18 yaşını doldurmuş olması, AÖF haricinde öğrenci olmaması, emeklilik ve malulluk maaşı almıyor olması gerekmektedir. 

BAŞVURU ŞEKLİ

TYP Başvurusu internet üzerinden alınmaktadır. Kamuya yapılan geçici personel alımlarında başvuru adımları aşağıdaki gibidir. 

Öncelikle aşağıdaki bağlantı adresini kopyalayın ve yeni sekmede açın. 

https://goo.gl/zmtgS3

Açılan sayfada iş arayan kısmından, TC kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapın ve resimde görüldüğü gibi TYP Arama kısmına gidin.

KAMU PERSONELİ ALIMLARINDAN, TÜM POLİS, ASKER PÖH JÖH ALIMLARINDAN, MEMUR ALIMLARINDAN  BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN