Et ve Süt Kurumu'na İŞKUR'dan Yeni Personel Alımı-İşte Başvuru Linki

Et ve Süt Kurumu en az ilkokul mezunu adaylar arasından kasap kadrosuna personel alımı yapıyor. Başvuru detayları ve ekranı haberimizde.

Et ve Süt Kurumu'na İŞKUR'dan Yeni Personel Alımı-İşte Başvuru Linki

Et ve Süt Kurumu personel alımı yapıyor.

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından bir ilan yayımlandı. Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla yayımlanan ilanda en az ilkokul mezunu adaylar arasından 5 adet kasap alımı yapılacağına yer verildi.

ILICA MAHALLESİ E80 KARAYOLU CADDESİ NO:87  25700 AZİZİYE ERZURUM / TÜRKİYE adresinde bulunan Et ve Süt Kurumu şubesinde istihdam etmek üzere yapılacak personel alımında aranan özel şartlar şu şekilde;

Kasap mesleğinde geçici işçi statüsünde çalıştırılmak üzere (yıllık çalıştırılma süresi 299 gün) 5 kişi alınacaktır. Ağır ve tehlikeli işlerde çalışabilir olduğunu sağlık kurulu raporu ile belgelemek, bulaşıcı hastalığı bulunmamak, en az İlköğretim mezunu olmak, MEB, EBK ve İŞKUR tarafından düzenlenen et işçiliği ve kasaplık eğitiminden (SEKAP) Sertifika Sahibi Olmak veya Kasaplık konusunda Ustalık veya Kalfalık belgesine sahip bulunmak. - Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 iş gün içerisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl Müdürlüğümüzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. - Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. - 28/11/2018 tarihinde saat 14: 00 de Erzurum Et Kombinası Müdürlüğünde Kura çekimi yapılacaktır. Başvuranların kuraya katılmaları için işveren tarafından ayrıca davet yapılmayacaktır. Kura sonuçları, sınav yeri ve saati, sınava gelmeden önce istenilecek evraklar ve sınav sonuçları www.esk.gov.tr adresinden ilan edilecektir. - İlköğretim düzeyinde bir eğitim gerektiren ve kuraya tabi olan işgücü taleplerine şartları uyan ve müracaatları kabul edilenlerin tamamı noter huzurunda kura çekimi için işverene gönderilir. - Kuraya tabi taleplerde ise durumu talep şartlarına uygun olan önceliklilerin tamamı kura çekilmek üzere, isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgilerle birlikte, ayrı bir liste halinde kamu kurum ve kuruluşuna bildirilir.-Kura sonucu belirlenen asil ve yedek adaylar, istenilen evrakları en geç 04.12.2018 gününe kadar Erzurum Et Kombinası Müdürlüğüne teslim edilecektir.-İşe alınacak kişiler Erzurum da İstihdam edilecektir. TÜRKİYE İŞ KURUMU ERZURUM İL MÜDÜRLÜĞÜ ERZURUM ET KOMBİNASI MÜDÜRLÜĞÜNDE TALEPLE İLGİLİSORUMLU KİŞİ: Hakan AVCI Personel Şefi 0442 2351147

BAŞVURU ŞEKLİ

Et ve Süt Kurumu personel alımı başvurusu İŞKUR üzerinden yapılmaktadır. Başvuru adresi aşağıda.

https://goo.gl/WumS3P

YENİ İLANLARDAN, KAMU PERSONELİ ALIMLARINDAN VE DAHA FAZLASINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİN.