Büro Memuru-İşçi ve Sekreter: 32 Şehre Yeni Personel Alımı İlanları Geldi

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfasında yeni ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda işbaşı ve mesleki eğitim kursları kapsamında personel alımı yapılacağı bildirildi.

Büro Memuru-İşçi ve Sekreter: 32 Şehre Yeni Personel Alımı İlanları Geldi

İŞKUR 'da bugün yeni ilanlar yayımlandı.

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla art arda ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda farklı şehirlere en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacağı bildirildi. Farklı kadrolara yapılan personel alımında başvuru detayları haberimizde.

KURSA ALINACAK

İŞKUR tarafından yayımlanan ilanlarda alınacak personellerin İşbaşı ve Mesleki eğitim kursları kapsamında alınacağına yer verildi. Kurs boyunca katılımcılara günlük 77-85 TL ödeme yapılacak. Devlet tarafından karşılanacak giderler sonrası vatandaşlar meslek sahibi olacak ve işe yerleştirilecek.

BAŞVURU ŞARTLARI

Yayımlanan bu ilanlara başvuru yapacak adayların Türkiye İş Kurumuna  kayıtlı ve işsiz olması, 15 yaşını tamamlamış olması, işverenin birinci veya ikinci dereceden kan hısmı veya eşi olmaması, emekli olmaması, programın başlama tarihinden önceki üç aylık dönemde programa başvuru yapan işverenin çalışanı olmamış olması, program başlangıcından önceki son 1 ayda uzun vadeli sigorta kollarına ait primi yatırılmamış olma, iş ve meslek danışmanlığı hizmetlerinden faydalanmış olmak, yukarıdaki şartları sağlayan ve programa devam etmelerine engel durumları bulunmayan öğrenciler de programlara katılabilirler.

ALIM YAPILAN YERLER, KADROLAR VE SON BAŞVURU TARİHİ

İŞKUR 'da yayımlanan İşbaşı eğitim kursları ilanları şu şekilde;

Bugün yayımlanan mesleki eğitim kursları>>>

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki adımları izleyerek başvurusunu yapması gerekmektedir.

https://esube.iskur.gov.tr

Yukarıdaki linke tıklayın.

Linke tıkladıktan sonra açılan sayfada iş arayan kısmından kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra aşağıdaki resimde görülen adımları takip edin ve kurs arama ve başvuru sayfasına gidin.

Açılan ekranda başvurunuzu yapın.

İLANA BAŞVURU YAPACAK KADIN-ERKEK ADAYLARLA BİLGİ ALIŞ VERİŞİ İÇİN  TIKLAYIN

TÜM KAMU VE ÖZEL SEKTÖR İŞ İLANLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN