BİM ve ŞOK Marketler, İŞKUR'da İş İlanı Yayımladı: 596 Personel Alınacak

BİM ve ŞOK Marketler, İŞKUR üzerinden yayımladıkları ilanlarında, en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı yapacaklarını duyurdu. İlanlar haberimizde.

BİM ve ŞOK Marketler, İŞKUR'da İş İlanı Yayımladı: 596 Personel Alınacak

BİM  ve ŞOK marketler personel alımı yapıyor.

Türkiye genelinde bulunan binlerce şubesi ile vatandaşlara uygun fiyatlı ürünleri sunan BİM marketler, hizmet kalitesini arttırmak için yeni personel alımlarına çıktı. Son günlerde yayımlanan ilanların da eklenmesi ile birlikte BİM 517, ŞOK marketler ise  79 personel alımı yapacağını duyurdu. 

BİM PERSONEL ALIM İLANLARI

BİM marketler tarafından yayımlanan ilanlarda , en az ilkokul mezunu adaylar arasından kasiyer, 

ŞOK MARKETLER PERSONEL ALIMI

ŞOK marketler tarafından yayımlanan ilanlarda , en az ilkokul mezunu adaylar arasından kasiyer, market elemanı, işçi ve operatör alımı yapılacağına yer verildi. İŞKUR 'da yer alan ilanlar şu şekilde;

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İki market tarafından yapılan açıklamada , alım yapılacak personellerde , en az ilkokul mezunu olunması, adayların yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek olması, ikili ilişkilerde başarılı olması şartları arandığına yer verildi. 

BAŞVURU ŞEKLİ

BİM ve ŞOK marketlerin İŞKUR 'da yayımlanan ilanlarına başvurular İŞKUR üzerinden kabul edilmektedir. İki ilana da başvuru yapmak için aşağıdaki adımları izlemeniz gerekmektedir.

1. Aşağıdaki linke tıklayın.

https://esube.iskur.gov.tr/

2. Açılan sayfada İş Arayan kısmından TC kimlik numaranız ve İŞKUR şifrenizle giriş yapın. İŞKUR şifreniz yoksa altta bulunan e Devlet butonunu tıklayın ve e Devlet şifrenizle giriş yapın.

3. Giriş yaptıktan sonra İŞ İLANLARI kısmını tıklayın. Tıkladıktan sonra aşağıdaki ekran karşınıza çıkacaktır.

Bu ekranda İŞYERİ UNVANI yazan kısma , hangi markete başvurmak istiyorsanız onun adını yazın ve ARA butonuna tıklayın. İlanlar aşağıya gelecektir. 

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

İnstagram hesabımız için TIKLAYIN