Art Arda Yeni İlanlar İŞKUR'da: 2182 Personel Alımı Yapılacak

İŞKUR aracılığıyla yeni personel alımı için ilanlar yayımlandı. İŞKUR TYP ilanları kısmından yayımlanan ilanların detayları, başvuru şartları ve başvuru şekli haberimizde.

Art Arda Yeni İlanlar İŞKUR'da: 2182 Personel Alımı Yapılacak

Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında en az okur yazar olan adaylar arasından personel alımı yapılacağı bildirildi.

Türkiye İş Kurumu resmi sayfası aracılığıyla yayımlanan ilanlarda TYP kapsamında farklı illere çok sayıda personel alımı yapılacağı bildirildi. Yayımlanan ilanlarda, farklı illerde Milli Eğitim bakanlığı 'na bağlı okullarda geçici olarak istihdam etmek üzere 2182 adet personel alımı yapılacağı bildirildi. Geçici personel alımı için başvurular bugün başladı.

PERSONEL ALIMI YAPILAN İLLER

İŞKUR aracılığıyla yayımlanan ilanda Ordu, Erzurum, Bursa, Tunceli ve Kahramanmaraş 'ta Milli Eğitim Bakanlığı 'na bağlı okullarda istihdam etmek üzere personel alımı yapılacağı bildirildi. 

PERSONEL ALIMI YAPILAN POZİSYONLAR

Alınacak 2182 personelin istihdam edileceği pozisyonlar ve alanlar şu şekilde; MEB Güvenlik, MEB çevre düzenlemesi, MEB bakım onarım ve temizlik, Çevre Temizliği.

BAŞVURU ŞARTLARI

TYP personel alımına başvuru yapacak adayların en az okur yazar olması gerekmektedir. (Okur-yazar, ilkokul, lise ve üniversite mezunu) Açıköğretim haricinde öğrenci olmaması gereken adayların 18 yaşını doldurmuş olması gerekmektedir. İŞKUR'a kayıtlı işsiz vatandaşlar TYP personel alımları için başvuru yapabilir.

İLANLAR

BAŞVURU

TYP personel alımı başvurusu internet üzerinden ve İŞKUr bölge müdürlüklerinden alınmaktadır. Baivuru yapacak adayların aşağıdaki bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açması ve müracaatını bu adres üzerinden yapması gerekmektedir. 

https://esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx

YENİ MEMUR VE PERSONEL ALIMLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN;

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara