Alım Yapılacak Şehirler Açıklandı-İŞKUR'dan 32 Şehre Personel Alımı

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfasından art arda ilanlar yayımlandı. 27 Temmuz tarihli ilanlarda , 32 farklı şehre en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacağına yer verildi. İlan detayları haberimizde.

Alım Yapılacak Şehirler Açıklandı-İŞKUR'dan 32 Şehre Personel Alımı

İŞKUR'dan 32 şehre personel alımı.

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfasında yayımlanan ilanlarda 32 şehre en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacağına yer verildi. Farklı kadrolara , işbaşı ve mesleki eğitim kursları kapsamında yapılan personel alımlarında başvuru detayları haberimizde.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla yayımlanan ilanlarda alınacak adayların işbaşı ve mesleki eğitim kursları kapsamında istihdam edileceğine yer verildi. Adayların yerleştirileceği işte önce kursa alınacağı, kursun sona ermesi sonrası adayların işe yerleştirileceği belirtildi. 

Kurs süresi boyunca adaylara İŞKUR tarafından günlük 77-85 TL ücret ödemesi yapılacağına yer verildi. Başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir:

  • Türkiye İş Kurumuna kayıtlı ve  işsiz olmak,
  • 15 yaşını tamamlamış olmak,
  • İşverenin birinci veya ikinci dereceden kan hısmı veya eşi olmamak,
  • Emekli olmamak,
  • Programın başlama tarihinden önceki üç aylık dönemde programa başvuru yapan işverenin çalışanı olmamak,
  • Program başlangıcından önceki son 1 ayda uzun vadeli sigorta kollarına ait primi yatırılmamış olma, iş ve meslek danışmanlığı hizmetlerinden faydalanmış olmak,
  • Yukarıdaki şartları sağlayan ve programa devam etmelerine engel durumları bulunmayan öğrenciler de programlara katılabilirler.

GÜNCEL İŞKUR İŞ İLANLARI

Yukarıdaki şartları taşıyan ve İşkur iş ilanlarına başvuru yapmak isteyen adaylar için ilanlar aşağıdadır.

İlanlara başvuracak diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için  TIKLAYIN

İŞKUR İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMLARI GÜNCEL İŞ İLANLARI

İŞKUR MESLEKİ EĞİTİM PROGRAMLARI GÜNCEL İŞ İLANLARI

BAŞVURULAR İNTERNETTEN

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla yayımlanan ilanlara başvurular İŞKUR 'ın internet şubesi üzerinden alınacaktır. Başvuru yapmak için aşağıdaki adımları izleyin ve başvurunuzu yapın.

Aşağıdaki İşKUR iş ilanları sayfasının linkine tıklayın.

https://esube.iskur.gov.tr

Linke tıkladıktan sonra açılan sayfada İŞ ARAYAN yazan kısımdan giriş yapın. Kimlik numaranız ve İŞKUR şifrenizle giriş yapın. İŞKUR şifreniz yoksa e Devlet kısmından da giriş yapabilirsiniz.

Daha sorna aşağıdaki ekran karşınıza çıkacak. Bu ekranda , üst menüde yer alan ONLİNE İŞLEMLER kısmına tıklayın ve aşağıdaki resimde belirtilen adımları takip edin.

MEMUR ALIMLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN  MOBİL UYGULAMAMIZI AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN