Adalet Bakanlığı Yeni Personel Alımı Yapıyor-İŞKUR TYP

Adalet Bakanlığı Toplum Yararına Program kapsamında 10 adet personel alımı yapacağını duyurdu. İlana başvuru için son günlere girildi.

Adalet Bakanlığı Yeni Personel Alımı Yapıyor-İŞKUR TYP

Adalet Bakanlığı TYP kapsamında personel alımı yapacağını duyurdu.

İŞKUR aracılığıyla geçici personel alımı için ilan yayımlayan İŞKUR, en az okur yazar olan adaylar arasından sınav ve yaş şartı olmadan personel alımı yapacağını duyurdu.

TYP İLANI YAYIMLANDI

Türkiye İş Kurumu aracılığıyla yayımlanan ilanda, Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında Adalet Bakanlığı, kendi bünyesinde geçici olarak istihdam etmek üzere 10 adet personel alımı yapacak.

ALIM ANKARA 'YA

Ankara için yapılan alımda adaylar, Sincan bölgesinde istihdam edilecek. Çevre temizliğinde çalıştıırlacak olan personeller için başvurular geçtiğimiz gün başladı. TYP kapsamında yapılan alım için adaylara 5 günlük bir başvuru süresi verildi. İlana başvuru yapmak isteyen adayların 17 Eylül tarihine kadar başvurusunu yapması gerekmektedir.

BAŞVURULAR İŞKUR'DAN

TYP personel alımı başvuruları İŞKUR aracılığıyla yapılmaktadır. Başvuru yapmak isteyen adaylar İŞKUR sayfası TYP personel alımı kısmından müracaat edebilecekler. https://esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx internet adresi üzerinden yapılan başvuru için adaylaron İŞKUR internet kaydı olması gerekmektedir. Bağlantı açıldığında 262464 numarasını TYP ilan numarası kısmına yazın ve ARA butonuna tıklayın. İnternet kaydı olmayan adaylar ise kendilerine en yakın İŞKUR bölge müdürlüğüne giderek müracaatını mesai saatleri içinde yapabilir.

BAŞVURU ŞARTLARI

İlana başvuru yapmak isteyen adayların 18 yaşını geçmiş olması, görevi yapmaya engel bir sağlık sorunu olmaması, kamu haklarından mahrum olmaması gerekmektedir.

YENİ MEMUR ALIMLARINDAN ANINDA HABERDAR OLMAK BİLDİRİM ALMAK İÇİN;

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara