4 Kuruma En Az İlkokul Mezunu Büro Memuru Alımı-İşte İŞKUR Başvuru Linki

4 farklı kamu kurumu, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere en az ilkokul mezunu adaylar arasından büro memuru alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR aracılığıyla yayımlanan duyuruların detayları haberimizde.

4 Kuruma En Az İlkokul Mezunu Büro Memuru Alımı-İşte İŞKUR Başvuru Linki

İŞKUR aracılığıyla ilan yayımlayan kamu kurumları, büro memuru alımı yapacaklarını duyurdu.

Kamu kurum ve kuruluşları Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla personel ihtiyaçlarını karşılıyor. Yeni personel alımı için ilan yayımlayan kamu kurumları, kendi bünyelerinde büro memuru, büro işçisi ve Servis Büro memuru kadrolarına en az ilkokul mezunu personel alımı yapacaklarını duyurdu. 

Memur alımlarından anlık haberdar olmak isteyen adayların takip ettiği adres olan Kamubulteni.com tüm ilanları ayrıntılı şekilde takipçileri ile paylaşıyor. Siz de Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin ve ilanladan bildirim alarak haberdar olun.

BOLU BELEDİYESİNE SERVİS BÜRO ELEMANI ALIMI

Bolu Belediyesi, en az ilkokul mezunu adaylar arasından servis büro elemanı alımı yapacağını duyurdu. Abone işlemleri alanında en az 1 yıl deneyimli adaylar arasından yapılacak alımda adayların diksiyon sertifikalarına da sahip olmaları isteniyor. Söz konusu alıma başvuru yapanlar arasından kura çekilecek ve atanacak aday bu şekilde belirlenecek.

Başvuru linki: https://goo.gl/hUWBTL

TÜRKİYE SANAYİ SEVK VE İDARE ENSTİTÜSÜ BÜRO MEMURU ALIMI

Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü Kurumu, en az ön lisans mezunu adaylar arasından büro memuru alımı yapıyor. KPSS puanı ile yapılacak alımda taban puan istenmiyor. Adayların ön lisans KPSS'ye girmiş ve geçerli bir puan almış olması yeterli. Terorle Mücadelede Yaralanan adaylar arasından yapılacak alımda adayların,  "Temel düzeyde Microsoft office programlarını (word,excell vs.) kullanabilmek, ofis araç gereçlerini (faks, fotokopi vs.) kullanabilmek, Kamu haklarından yasaklanmamış bulunmak ve devlet memuru olmasına engel bir suç kaydına sahip olmamak, güvenlik soruşturması engeli bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı yada bulaşıcı hastalığı bulunmamak" şartlarını taşıyor olması gerekmektedir.

Başvuru linki: https://goo.gl/qpPsPJ

TÜBİTAK 3 BÜRO MEMURU ALIMI

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu İŞKUR'da yayımladığı ilanda 3 adet büro memuru alımı yapacağını duyurdu. "Kamu haklarından yasaklanmamış bulunmak, güvenlik soruşturması engeli bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak, sorumluluk sahibi ve dikkatli olmak, ekip çalışmasına yatkın olmak " şartları aranan adayların en az ön lisans mezunu olması ve KPSS'den geçerli bir puan almış olması gerekmektedir.

Başvuru linki: https://goo.gl/phCksC

ERZURUM İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ'NE BÜRO İŞÇİSİ ALIMI

Engelli vatandaşlar arasından İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne büro işçisi alımı yapılacak. EKPSS'ye girmiş adaylar arasından yapılacak alımın detayları şu şekilde;

Başvuru linki: https://goo.gl/vK9D7M

MEMUR PERSONEL ASKER VE POLİS ALIMLARINDAN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara