30 İl ve İlçe'ye İŞKUR'dan Personel Alımı

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfasında ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda mezuniyet şartı olmadan, ilkokul, lise ve üniversite mezunu personel alımı yapılacağına yer verildi. iŞTE 30 şehir ve ilçeye yapılan personel alımında başvuru detayları.

30 İl ve İlçe'ye İŞKUR'dan Personel Alımı

İŞKUR 'dan personel alımı

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfasında ilanlar yayımlandı. İşbaşı eğitim ve mesleki eğitim kursları kapsamında yapılan personel alımı mezuniyet şartı olmadan, ilkokul, lise ve üniversite mezunu adaylar arasından yapılmaktadır. 

Farklı şehirlere il ve ilçelerde çalıştırmak üzere yapılan personel alımında başvuru detayları , alım yapılan kuruluşlar ve başvuru sayfası haberimizde.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlana başvuru yapacak adayların İŞKUR 'a kayıtlı ve işsiz olması gerekmektedir. 15 yaşını doldurmuş olan adaylar arasından yapılmakta olan alımda  kişinin başvuru yapacağı ilandaki işverenin birinci veya ikinci dereceden kan hısmı veya eşi olmaması gerekmektedir.

Emekli olmamayan , programın başlama tarihinden önceki üç aylık dönemde programa başvuru yapan işverenin çalışanı olmayan, program başlangıcından önceki son 1 ayda uzun vadeli sigorta kollarına ait primi yatırılmamış olan adaylar arasından yapılan alımda İş ve meslek danışmanlığı hizmetlerinden faydalanmış olmak gerekmektedir. 

GÜNLÜK 77 TL 'YE KADAR ÖDEME

İşbaşı ve mesleki eğitim kursları kapsamında yapılan personel alımlarında adaylara, kurs süresi boyunca İşKUR 'dan günlük 77 TL 'ye kadar ödeme yapılacağı ve adayın sigorta giderlerinin de İŞKUR tarafından karşılanacağına yer verildi. Öte yandan geleceğin meslekleri grubunda yer alan mesleklerde kursa alınacaklara 85 TL günlük ödeme yapılır. 

İlanlara başvuracak kadın erkek adaylarla bilgi alış verişi yapmak için  TIKLAYINIZ

İLANLAR GÜNCELLENDİ

Biz de kamubulteni.com olarak işbaşı ve mesleki eğitim kursu alımlarını takipçilerimize sürekli aktarıyoruz. İlanlar günlük güncellenmektedir. 

İşte güncellenen ilanlar..

İŞBAŞI EĞİTİM KURSU GÜNCEL İŞ İLANLARI

MESLEKİ EĞİTİM KURSU GÜNCEL İŞ İLANLARI

BAŞVURULAR İNTERNETTEN

İşbaşı ve mesleki eğitim kursları kapsamında yapılan personel alımlarına başvurular internet üzerinden alınmaktadır. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki adımları izlemesi ve başvurusunu yapması gerekmektedir:

Aşağıdaki İşkur iş ilanı sayfasına linkine tıklayın.

https://esube.iskur.gov.tr

Linke tıkladıktan sonra açılan sayfada İŞ ARAYAN yazan kısımdan şifreniz ve TC kimlik numaranızle giriş yapın. 

Giriş yaptıktan sonra resimdeki ekran karşınıza çıkacak. Bu ekranda aşağıda belirtilen adımları takip ederek kurs başvuru sayfasına gidin ve il seçimi yaparak başvurunuzu yapın.

TÜM KAMU İLANLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN L UYGULAMAMIZI AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN