ETİ Maden En Az Lise Mezunu 198 Kadrolu Personel Alımı Yapacak

ETİ Maden İşletmesi Genel Müdürlüğü, yeni kadrolu işçi alımı için ilan yayımladı. Az önce yayımlanan ilanın detayları haberimizde.

ETİ Maden En Az Lise Mezunu 198 Kadrolu Personel Alımı Yapacak

Eti Maden İşletmesi Genel Müdürlüğü işçi alım ilanı yayımlandı.

Az önce yayımlanan kamu ilanında en az lise mezunu adaylar arasından 198 adet yeni personel alımı yapılacağı bildirildi. Kadrolu olarak yapılacak işçi alımında, Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğüne (Bandırma/BALIKESİR) 60, Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne (Seyitgazi/ESKİŞEHİR) 48, Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğüne (Bigadiç/BALIKESİR) 26, Kestelek Açık İşletme Konsantratör Birimine (M.Kemalpaşa/ BURSA) 4 ve Emet Bor İşletme Müdürlüğüne (Emet/KÜTAHYA) 60 olmak üzere toplamda 198 adet istihdam sağlanacak.

BAŞVURULAR 28 ARALIK GÜNÜ BAŞLIYOR

Bugün yayımlanan ilanda başvuruların 28 Aralık günü başlayacağına yer verilerek şu açıklama yapıldı:

"Aşağıdaki tabloda belirtilen 198 sürekli işçinin, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre, il düzeyinde karşılanması için Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Altındağ Hizmet Merkezine 24.12.2018 tarih ve 30006 sayılı yazımız ile işgücü talebinde bulunulmuş olup söz konusu talebimizin 28.12.2018 tarihinde yayımlanması istenilmiştir."

ALIM YAPILAN KADROLAR

Yayımlanan ilanda alınacak kadrolar ve mezuniyet şartı şu şekilde istendi:

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI

Yayımlanan ilanda başvuru şartlarının 28 günü İŞKUR 'dan duyurulacağını söyledi. Başvuru özel şartları ve başvuru ekranı duyurusu geldiği anda bildirimle haberdar olmak için Kamubulteni.com  mobil uygulamasını aşağıdaki linklerden indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN