Turhal Belediyesi İşçi Alımı İlanı DPB'de Yayımlandı

Turhal Belediye Başkanlığı, kura ile ve KPSS ile işçi alımı yapacağını duyurdu. En az ilkokul mezunu adaylar arasından yapılacak işçi alımında başvuru detayları haberimizde.

Turhal Belediyesi İşçi Alımı İlanı DPB'de Yayımlandı

Turhal Belediyesi işçi alım ilanı yayımladı.

Turhal Belediye Başkanlığı tarafından Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla yayımlanan duyuruda 4857 sayılı iş kanunu esasları kapsamında 22 işçi alımı yapılacağına yer verildi. Yayımlanan ilanda alınacak personellerin yangında ilk müdahale işçisi, yangında mal kurtarma işçisi, bilgisayar destekli proje çizim elemanı, örtüaltı esbze yetiştiriciliği işçisi, gazaltı kaynakçısı, motorlu araçlar teknolojisi, argon kaynakçısı, taş ve tuğla duvarcısı, fotoğrafçılar ve kameramanlar, cenaze levazımatçısı, Vardiya amiri, bilgi işlem destek elemanı, doğalgaz tesisat teknisyeni, bahçe bakım işçisi, geomatik mühendisi, radyo ve tv tamircisi alımı yapılacağına yer verildi.

BAŞVURU

İlana başvurular 25 Şubat 2019 günü başlayacak. Başvurular İŞKUR üzerinden alınacak. Başvurular başladığında haberdar olmak için kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.