TÜLOMSAŞ Sürekli İşçi Alımı için Başvurular Sona Eriyor

Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü'ne önlisans mezunları arasından 40 sürekli işçi alımı gerçekleştirilecek.

TÜLOMSAŞ Sürekli İşçi Alımı için Başvurular Sona Eriyor

TÜLOMSAŞ Sürekli İşçi Alımı için Başvurular Sona Eriyor

Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü'nün 40 sürekli işçi alımı için 8 Nisan 2019 tarihinde başlayan başvuru sürecinde sona gelindi. Meslek Yüksekokulu mezunlarından gerçekleşecek alımlara başvurular 12 Nisan 2019 tarihi itibariyle sona erecek.

Türkiye Lokomotif Sanayii A.Ş'den geçtiğimiz günlerde yapılan resmi duyuruda alımla ilgili, 'Kurumumuza 40 adet daimi işçi alımı yapılacaktır. Alınacak işçilerin meslek, tahsil ve sayılarına ilişkin bilgiler aşağıda belirtilmiştir. İşe alım şartlarını içeren ilan Türkiye İş Kurumu internet sitesinde 08.04.2019 - 12.04.2019 tarihleri arasında yayımlanacaktır. İşçi alımı, "Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" ve “Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönerge” kapsamında yapılacaktır. İlgililerin 08.04.2019 tarihinden itibaren Türkiye İş Kurumuna müracaat etmeleri gerekmektedir.' ifadelerine yer verilmişti.