TTK 1500 İşçi Alımı İçin Yeni Açıklama Geldi-İşte İlan ve Kura Tarihi

Türkiye Taş Kömürü Kurumuna 1500 işçi alımı için son dakika açıklaması geldi. TTK Genel Müdürü Eroğlu 'nun açıklaması, personel alımı tarihi ve kura tarihi haberimizde.

TTK 1500 İşçi Alımı İçin Yeni Açıklama Geldi-İşte İlan ve Kura Tarihi

TTK 'dan 1000 işçi alımı hakkında yeni açıklama.

Zonguldak 2019 yılı 1’inci dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına katılan Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürü Kazım Eroğlu önemli açıklamalarda bulundu. Düzenlenen toplantıda kürsüye geçen Eroğlu, kurumun çalışmaları ve rödevanslı sahaların durumu hakkında geniş kapsamlı bilgi verdi.

EN ÇOK MERAK EDİLEN KONU

En çok merak edilen konu olan TTK ’ya işçi alımı konusuna da değinen ve bu konu hakkında  açıklamalarda bulunan Eroğlu, 2-3 Mart tarihlerinde Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ’in de katılımıyla 1500 işçiden 1000 işçinin alımı için noter huzurunda kura çekimini gerçekleştirileceğini söyledi. 

İLAN 12 ŞUBAT'TA , KURA 2-3 MART'TA

Kazım Eroğlu açıklamalarında TTK 'ya işçi alımı ile ilgili şu ifadelere yer verdi;

“İş Kur boyutu, noter huzurunda kura çekimi boyutu, kura çekim alanının ayarlanması gibi hususlar programa bağlanacak. İnşallah 12 Şubat tarihinde İş Kur vasıtasıyla müracaatlar alınmaya başlayacak. Yine çok farklı bir program sapması olmaz ise 2-3 Mart tarihlerinde kura çekimlerini yapmayı planlıyoruz. Bu kura çekimiyle 1000 kişi işe alınacak. Sayın Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez ile görüştüm, kendisinden de teyit ettim. Eğer programında bir sorun olmaz ise kendisi de bu kura çekimine katılmayı düşünüyor.”

İLAN YAYIMLANDIĞI ANDA İLK SİZİN HABERİNİZ OLSUN İSTİYORSANIZ, AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN VE İLANDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLUN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

 

Kamubulteni.com  | Ankara