TCDD Kadrolu Personel Alımı Başvuru Son Günü: 25 Kasım 2018

TCDD 60 KPSs puan şartı ile farklı kadrolara 157 kadrolu işçi alımı yapıyor. Başvurular için son saatlere girildi. Peki ilana başvurular nasıl yapılacak? Detaylar haberimizde.

TCDD Kadrolu Personel Alımı Başvuru Son Günü: 25 Kasım 2018

TCDD 157 personel alımı başvurusu sona eriyor.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Taşımacılık 157 yeni personel alımı için geçtiğimiz hafta başvuruları almaya başladı. İlana başvuru için ise son gün 25 Kasım 2018 olarak açıklandı. Başvuru yapmak isteyen adayların bu tarihe kadar müracaatını yapması gerekmektedir.

TREN MAKİNİSTİ BAŞVURU DETAYLARI

İŞKUR tarafından açılacak kursu tamamlayanlar, sertifika vermeye yetkili kurumdan 11UY0035-Tren Makinisti - (Seviye 4) belgesi almak zorundadır. Bu belgeyi almayanlar TCDD Taşımacılık AŞ tarafından açılacak iş ilanına başvuru yapamayacaktır

TCDD Taşımacılık AŞ’de işe başlayan adaylar, en az 5 yıl boyunca nakil isteğinde bulunamayacaktır.

İşe alınacak adaylar 4857 sayılı İş Kanununa tabi olarak çalışacaktır.

İşe başladıktan sonra 2 yıl içerisinde, sağlık durumu makinist olarak çalışmaya elverişli olmadığı sağlık kurulu raporu ile belirlenenlerin sözleşmelerini feshetmeye veya sanatsız işçi kadrolarına atamaya TCDD Taşımacılık AŞ yetkilidir.

- 7 yıl içerisinde isteği ile işten ayrılan veya 4857 sayılı iş kanununun 25. maddesinin 2. fıkrasına göre sözleşmesi feshedilenlerden, TCDD Taşımacılık AŞ tarafından verilen eğitim, kurs ve staj programları süresince aldığı ücretler ve bu sürelerde yapılan eğitim kurs ve staj giderlerinin ½ ’ü oranında tazminat talep edilir.

Mezuniyet şartı

ELEKTRİKÇİ KADROSU

ELEKTRONİK İŞÇİSİ (TREN)

VİNÇ OPERATÖRLÜĞÜ

BAŞVURU

TCDD personel alımı başvuruları 25 kasım 2018 'e kadar İşKUR'a iletilecek. Hafta sonları açık olmaması nedeniyle başvurular bugün ve yarın İŞKUR internet şubesinden yapılabilecek. İŞKUR üyeliği olmayanların https://esube.iskur.gov.tr/ adresinden İŞKUR internet üyeliği yapması gerekmektedir. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki adımları izlemesi gerekmektedir. 

1: Aşağıdaki bağlantı adresini yeni sekmede açın.

https://esube.iskur.gov.tr/

2. Açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın ve çıkan yeni sayfada İŞ İLANLARI kısmını tıklayın

3. Açılan yeni sayfada İŞYERİ UNVANI kısmına DEMİRYOLLARI yazın ve ARA butonuna tıklayın. 

İlanlar aşağıda sıralanacaktır. 

YENİ İLANLARDAN HABERDAR OLMAK, TCDD PERSONEL ALIMI SONUÇLARI AÇIKLANDIĞINDA ÖĞRETMEN İÇİN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİN.