TCDD En Az İlkokul Mezunu Personel Alımı Yapıyor

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı yapacağını duyurdu. İlan detayları ve başvuru şartları haberimizde.

TCDD En Az İlkokul Mezunu Personel Alımı Yapıyor

TCDD İŞKUR aracılığıyla personel alıyor.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü, en az ilkokul mezunu adaylar arasından 4 farklı kadroya personel alımı yapıyor. Türkiye İş Kurumu resmi sayfası aracılığıyla yayımlanan  ilana başvuru için son 5 güne girildi. Başvuru detayları şu şekilde:

ALIM YAPILAN KADROLAR

BAŞVURU ŞARTLARI

Mekaniker-Lokomotif kadrosu için adayların  Yük ve hd porno yolcu taşımacılığının birlikte yapıldığı raylı sistemlerde hareket eden lokomotif ve vagonların tamir ve bakım işlerinde en az 1 yıl tecrübeli olması gerekmektedir.

Elektrikçi kadrosu için adayların lise KPSS'ye girmiş olması, Elektrik, Bobinajcılık,  Elektrik - Elektronik, Otomatik Kumanda, Elektrikçilik, Elektrik Tesisatcılığı, Elektromekanik Taşıyıcılar , Asansör , Endüstriyel Elektronik  , Elektronik, Radyoculuk   , Monitörlük, Telekomünikasyon, Elektrik-Elektronik Teknolojisi(Otomosyon Sistemleri Dalı) mezunu olması gerekmektedir.

Motor imalat Bakım ve Onarım personeli için adayların KPSS lise düzeyinden geçerli puan almış olması, Otomotiv Boya, İş Makineleri, Otomotiv Elektromekaniği , Otomotiv Gövde, Motor   ,  Motorculuk, Araç Yapımı ve Tamiri,  Otomotiv Teknolojisi, Motor (Benzinli), Motor (Dizel), Oto Elektrik , Sanayi Boyacılığı ve Uyg. Tekniği, İş makineleri (Bakım-Onarım), İş Makineleri Bakım ve Onarım , İş Makineleri Operatörlüğü,  İş Makineleri (Operatörlük),  Raylı Sistemler Makine bölümlerinin birinden mezun olması gerekmektedir.

Tesviyeci kadrosu için adayların lise mezunu olması , KPSS'den geçerli bir puan almış olması gerekmektedir. Adayların liseden aşağıdaki bölümlerden mezun olması gerekmektedir.

BAŞVURU

TCDD personel alımı başvuruları İŞKUR üzerinden alınmaktadır. Başvuru yapmak için aşağıdaki bağlantı adresini yeni sekmede açın. Açılan sayfada İŞYERİ UNVANI yazan kısma TCDD yazın ve ARA butonunu tıklayın.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

POLİS, ASTSUBAY VE MEMUR ALIM İLANLARI GELDİĞİ ANDA BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN KIAMUBULTENİ MOBİL UYGULAMASINI CEP TELEFONUNUZA AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN İNDİRİN.

Kamubulteni.com | Ankara