SDÜ İlan Yayımladı: 75 Geçici İşçi Alımı Yapılacak

Süleyman Demirel Üniversitesi geçici 75 adet yeni personel alımı yapacağını açıkladı. İşçi kadrosuna alınacak personellerde aranan şartlar ve diğer detaylar haberimizde.

SDÜ İlan Yayımladı: 75 Geçici İşçi Alımı Yapılacak

Süleyman Demirel Üniversitesi 75 geçici işçi alımı yapıyor.

Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfası aracılığıyla yayımlanan ilanda Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğü, kendi bünyesinde geçici olarak istihdam etmek üzere  75 adet işçi alımı yapılacağını duyurdu.

Bugün yayımlanan ilanda Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü bünyesine 65 Normal 3 Engelli 2 Eski Hükümlü ve Terör Mağduru, Yemekhane Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesine ise 5 Bulaşıkçı Elamanı alımı yapacağını duyurdu.

Yayımlanan ilanda alınacak personellerin 3 aylığına istihdam edileceğine yer verildi. Alınacak personeller Ocak -Şubat-Mart 2019 tarihlerinde Üniversite bünyesinde istihdam edilecek.

  • Alacağı kampanya ve mevsimlik işçi pozisyonu için gerekli sözlü mülakat veya kura çekimini Üniversitemiz kendi yapacaktır.
  • Alımlara müracaat etmek isteyenlerin ikamet ettikleri ilin İş Kurumu Müdürlüğü Web sayfasında yayımlanan ilanları takip etmesi gerekmektedir.
  • Süleyman Demirel Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Park ve Bahçeler Biriminde, Noter huzurunda kura çekimi 27.11.2018 Salı günü saat 09.00'da yapılacaktır.
  • Sözlü mülakat 12.12.2018 Çarşamba ve 13.12.2018 Perşembe günleri saat 09.00'da yapılacaktır.

İLK İLAN

Yayımlanan ilk ilan metni şu şekilde;

İKİNCİ İLAN

Üniversite tarafından yayımlanan ikinci ilan ise şu şekilde;

Başvurular 12 Kasım günü başlayacak. Başvurular başladığı anda bildirim alarak başvuru ekranını öğrenmek için mobil uygulamamızı indirin.

Kamubulteni.com  | Ankara