Sağlık Bakanlığı En Az İlkokul Mezunu 5 Bin 298 İşçi Alacak

Sağlık Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı hizmet birimlerinde görevlendirilmek üzere en az ilkokul mezunu 5 bin 298 işçi alacak.

Sağlık Bakanlığı En Az İlkokul Mezunu 5 Bin 298 İşçi Alacak

Sağlık Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı hizmet birimlerinde görevlendirilmek üzere en az ilkokul mezunu 3 bin 591 sürekli işçi, 431 engelli işçi, 1276 eski hükümlü işçi alacak.

TÜM İŞ FIRSATLARINDAN KAMU BÜLTENİ FARKIYLA ANINDA HABERDAR OL. İLKOKUL, LİSE , ÖNLİSANS, LİSANS DÜZEYİNDEN TÜM İŞ FIRSATLARI İÇİN TIKLA.

Başvurular 4 ile 13 Eylül 2018 tairhleri arasında İŞKUR üzerinden yapılacak. Sağlık Bakanlığı'nın resmi internet sayfasından konuyla ilgili yapılan resmi duyuruda şu ifadelere yer verildi :

Sağlık Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu ve ilgili yönetmelik hükümleri kapsamında İş-Kur üzerinden kura usulü ile en az ilköğretim düzeyinde 3.591 sürekli işçi, 431 engelli işçi ve 1.276 eski hükümlü işçi olmak üzere toplam 5.298 sürekli işçi alınacaktır.

Sürekli işçi kadroları ve başvuru şartları İş-Kur internet sitesi üzerinden yayımlanacaktır. Şartları uyan adaylar, başvurularını 04 – 13 Eylül 2018 tarihleri arasında İş–Kur www.iskur.gov.tr adresinden yapmaları gerekmektedir.


Açıklamalar ve Başvuru Şartları

Sürekli İşçi Kadroları

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresinden ilan sorgulaması yapabilirsiniz.

MEMUR PERSONEL ALIMLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN;

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA