Sağlık Bakanlığı 5298 Kadrolu İşçi Başvuru Adımları

Sağlık Bakanlığı 5298 kadrolu işçi alımı için başvurular bugün başladı. Başvuru adımları ve başvuru sayfasının detayları haberimizde.

Sağlık Bakanlığı 5298 Kadrolu İşçi Başvuru Adımları

Sağlık Bakanlığı önceki gün bir ilan yayımladı.

Bakanlık resmi internet sayfaıs ile Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfası aracılığıyla yayımlanan duyuruda 3 bin 591 'i sürekli işçi, 431 'i engelli işçi ve bin 276 'i eski hükümlü işçi kadrosunda istihdam etmek üzere toplamda 5 bin 298 adet kadrolu işçi alımı yapacak.

Önceki gün ilanın yayımlanmasının ardından başvurular bugün başladı. 13 Eylül tarihine kadar alınacak başvurular için adayların müracaatını İŞKUR 'a yapması gerektiğine yer verildi. İlanın yayımlanmasının ardından adaylar başvuru yapmak için İŞKUR 'a girdi ancak ilanları bulamadı. Biz de Kamubulteni.com olarak adayların başvurularını yapmaları için bu haberimizi kaleme aldık.

Kaleme aldığımız bu haberimizde Sağlık Bakanlığı 5 bin 298 kadrolu işçi alımı başvuru adımlarını ele aldık.

BAŞVURULAR İŞKUR 'DAN

Sağlık bakanlığı en az ilkokul mezunu kadrolu işçi alımına başvuru yapmak için adayların İŞKUR üyesi olması gerekmektedir. İŞKUR üyeliği olmayan adayların, https://esube.iskur.gov.tr/ adresine gitmesi ve bu adreste İş Arayan kısmına girerek kaydolması gerekmektedir.

İŞKUR kaydı olan adaylar ise aşağıdaki adımları takip ederek kadrolu işçi alımına başvuru yapabilecek.

1. ADIM

İlk olarak aşağıdaki bağlantı adresini yeni sekmede açın.

https://esube.iskur.gov.tr/

2. ADIM

Açılan sayfada Giriş yazan kısımdan T.C. kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yapın.

3. ADIM

Bu adımda aşağıdaki ekran karşınıza çıkacak. Burada İŞ İLANLARI yazan kısma tıklayın.

4. ADIM

İş İlanlarını tıkladığınızda aşağıdaki ekran karşınıza çıkacak. Bu ekranda İŞYERİ UNVANI yazan kısma SAĞLIK BAKANLIĞI yazın ve ARA butonuna tıklayın.

5. ADIM

İl seçimini de kendinize göre yapın ve ARA butonuna tıklayın. İlanlar aşağıda sıralanacak. Sıralanan ilanların üstüne tıklayın ve başvurunuzu bu adres üzerinden yapın.

MEMUR ALIMLARINDAN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara