PTT KPSS'siz Personel Alım İlanları Orada Yayımlanacak

PTT, 2023 yılına kadar personel sayısını 100 bine çıkarmayı hedefliyor. Bu kapsamda her yıl PTT iş yeri sayısı ve personel sayısında artışa gidilecek. Peki PTT personel alımı duyuruları nerede yayımlanacak? PTT'nin personel alımı haberleri ve personeli ilgilendiren diğer tüm duyurular ik.ptt.gov.tr adresinden takip edilebiliyor.

PTT KPSS'siz Personel Alım İlanları Orada Yayımlanacak

PTT'ye Personel Alımı Haberleri Yeni Yılda da İnsan Kaynakları Sayfasından Takip Edilecek

PTT'ye sözleşmeli ve kadrolu personel alımı haberleri nereden takip edilir, yeni yılda KPSS'siz personel alımı yapılacak mı, PTT 2019 memur alımlarıyla ilgili yeni duyurular nereden yayımlanır ? gibi soruların yanıtı bu haberimizde.

PTT'nin önümüzdeki yıllarda personel ve işyeri sayısını arttırmaya gideceği yönündeki açıklamaların ardından, kurumun ilanlarına başvuru yapmak isteyen adaylar yeni ilanın olup olmadığını merak ediyor. Kamubulteni.com sitesine de bu yönde çok fazla mail ve mesaj geliyor.Bilindiği gibi iş haberleri ve ekonomideki gelişmeleri sık sık siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşıyor , resmi duyurular ve ilanlar hakkında başvuru süreçlerine ilişkin bilgilendirmeleri sizlerle paylaşıyoruz. PTT Personel alımıyla ilgili bir çok açıklama ve gelişme bulunuyor, bu ilanları ve başvuru sürecini yakından takip etmek için kurumun resmi internet sayfalarını bilmek ve buralara arada göz atmak yeterli olacaktır.

PTT RESMİ DUYURULARI İK.PTT.GOV.TR ADRESİNDEN TAKİP EDİLEBİLİR

PTT resmi bir ilan ya da herhangi bir personel alımı duyurusu yayınladığında İnsan kaynakları sayfası üzerinden bu duyuru ve ilanlar takip edilebilir, ilanlara başvuru yapılabilir. PTT'nin insan kaynakları sayfasına erişim için Google'a PTT İnsan Kaynakları yazabilir ya da tarayıcınıza  "ik.ptt.gov.tr"  adresini yazdıktan sonra giriş yapabilirsiniz. İlanlar yayımlandığı anda ve yeni açıklamalar geldiği takdirde siz değerli ziyaretçilerimizle Kamu Bülteni uygulaması üzerinden gelişmeleri paylaşmayı sürdüreceğiz.

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK MEMUR ADAYI SİTESİ KAMU BÜLTENİ'NİN GRUBUNA KATILMAK İÇİN TIKLAYIN.

TÜM İŞ FIRSATLARI, SINAVLAR, GÜNDEM HABERLERİNİ MOBİL CİHAZINIZDAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN.