MEB 1535 Kadrolu İşçi Alıyor

Milli Eğitim Bakanlığı merkez ile taşra teşkilatları bünyesinde istihdam etmek üzere engelli ve eski hükümlü adaylar arasından 1535 adet kadrolu işçi alacak.

MEB 1535 Kadrolu İşçi Alıyor

Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı için ilan yayımladı.

MEB tarafından bugün Devlet Personel Başkanlığı ve Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfaları aracılığıyla yayımlanan ilanlarda 1002 engelli, 533 eski hükümlü olmak üzere toplamda 1535 adet kadrolu işçi alımı yapılacağına yer verildi.

DPB 'de yayımlanmasının ardından Milli Eğitim Bakanlığı, işçi alımı için başvuruları İŞKUR aracılığıyla almaya başladı. İŞKUR ilanlar kısmından ilan detaylarının yayımlanmasının ardından başvurular alınmaya başladı. Söz konusu alımda atanmaya hak kazanan adaylar MEB'in merkez ile 81 İl genelinde bulunan taşra teşkilatlarının bünyesinde kadrolu olarak istihdam edilecek.

BAŞVURU ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki genel şartları taşıyor olması gerekmektedir:

  • Türk vatandaşı olmak.
  • 18 yaşını doldurmuş olmak.
  • Affa uğramış olsalar dahi devletin güvenliğine karşı işlenen suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, cinsel saldırı veya çocuğun cinsel istismarı suçlarından mahkum olmamak.
  • Askerliğini yapmış olmak.
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya melüllük ayılığı almamak.

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvurular İŞKUR aracılığıyla yapılmaktadır. Size en yakın İŞKUR bölge müdürlüğüne gidebilir, ya da İŞKUR resmi sayfasından başvunuzu 9 gün içinde yapabilirsiniz. İnternet üzerinden başvuru yapacak adayların aşağıdaki bağlantı adresini yeni sekmede açıp, giriş yapması ve İŞ İLANLARI yazan kısma tıklaması gerekmektedir. İş ilanı arama sayfasında ise İŞYERİ UNVANI yazan kısma MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI yazarsanız ilanları görebileceksiniz.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

YENİ MEMUR VE PERSONEL ALIMLARINDAN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMA KİÇİN;

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara