Kura ile Kadrolu 500 İşçi Alımı Başvuru Ekranı Açıldı-İŞKUR'dan En Az İlkokul

Türkiye Taşkömürü Kurumu tarafından yayımlanan kadrolu 500 işçi alımına başvurular bugün başladı. İŞKUR 'da başvuru ekranı açıldı. Detaylar ve İŞKUR başvuru ekranı haberimizde.

Kura ile Kadrolu 500 İşçi Alımı Başvuru Ekranı Açıldı-İŞKUR'dan En Az İlkokul

TTK 500 işçi alımı başvuru ekranı açıldı.

Türkiye Taşkömürü Kurumu tarafından İŞKUR 'da ilan yayımlandı. Geçtiğimiz gün Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasında yayımlanan ilan İŞKUR 'da da yayımlandı ve başvuru ekranı açıldı. 

Başvuru ekranının açılması ile birlikte TTK bünyesinde işçi olmak isteyen adaylar, başvuru ekranını araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak bu haberimizde TTK 500 işçi alımı başvuru adımlarına haberimizde yer verdik.

Madenci kadrosunda istihdam etmek üzere yapılan kadrolu işçi alımında adaylar Zonguldak, Karabük ve Bartık illerinde bulunan madenlerde çalıştırılacak. En az ilkokul mezunu adaylar arasından yapılan personel alımında başvuru detayları şu şekilde;

BAŞVURU ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki genel şartları taşıması gerekmektedir. 

  • İlan tarihi itibari ile 18 yaşını tamamlamış olmak,
  • En az İlkokul mezunu olmak,
  • İlan tarihi itibari ile 32 yaşından gün almamış olmak,
  • Askerlikle ilişiği olmamak,
  • Zonguldak, Bartın veya Karabük illerinde ikamet ediyor olmak,

Başvurular sonucu oluşacak noter kurasına esas liste http://www.taskomuru.gov.tr/ internet adresinden duyurulacaktır.

Duyurulan listeden açık iş sayısı kadar asil ve yedek aday noter kurası yöntemiyle belirlenecektir.

9/8/2009 tarihli Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 5. Maddesinde yer alan "İşe Göndermede Öncelikli Olanlar" ayrı bir kuraya tabi tutulmayacak olup diğer adaylarla birlikte aynı listede ve kurada yer alacaklardır.

Kura sonucu işe girmeye hak kazanan adaylar "pano-ayak üretim işçiliği" sanatında çalıştırılacak olup Türkiye Taşkömürü Kurumunca sevk edilecekleri tam teşekküllü hastaneler tarafından 20/06/2012 tarih ve 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununa uygun olarak hazırlanan Türkiye Taşkömürü Kurumu Beden Gücü Yönergesinin hükümlerine göre yapılacak olan sağlık muayeneleri sonucunda alacakları "yeraltında pano-ayak üretim işçiliği sanatında çalışır" kararlı sağlık raporlarını almalarına müteakip işe başlatılacaklardır. 

BAŞVURU ŞEKLİ

TTK 500 kadrolu işçi alımına başvurular İŞKUR üzerinden yapılmaktadır. İŞKUR Bölge Müdürlüklerinden başvurular alınmakta olup, internet üzerinden de başvurular kabul edilmektedir. İnternet üzerinden başvuru için aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekmektedir.

1. Aşağıdakli linke tıklayın.

https://esube.iskur.gov.tr

2. Açılan sayfada iş arayan kısmından kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapın.

3  Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ İLANLARI seçeneğini tıklayın.

4. Son olarak aşağıdaki ekran karşınıza çıkacaktır. Bu ekranda İŞYERİ TÜRÜ yazan kısımda KAMU seçeneğini tıklayın ve ARA butonuna tıklayın. 

Aşağıda ilanlar sıralanacaktır. Bu ilanlardan TTK ilanını seçebilir ve başvurunuzu yapabilirsiniz.

TÜM KAMU VE ÖZEL SEKTÖR İŞ İLANLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN