Kamuya 15 Bin Personel Alımı İçin Bugün İŞKUR'da İlanlar Yayımlandı (TYP)

İŞKUR 'dan kamuya geçici personel alımları için ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda TYP kapsamında Bakanlıklara ve belediyelere çok sayıda yeni personel alımı yapılacağına yer verildi.

Kamuya 15 Bin Personel Alımı İçin Bugün İŞKUR'da İlanlar Yayımlandı (TYP)

İŞKUR TYP ilanları yayımlandı.

Aralık ayı istihdam seferberliği kapsamında Türkiye geneli personel alımları yapılmaya devam ediliyor. İŞKUR 'da yayımlanan ilanlarda geçici olarak kamuda istihdam etmek üzere 15 binden fazla yeni personel alımı yapılacağı bildirildi. Belediyeler ve Bakanlıkların İl Müdürlükleri bünyesinde istihdam etmek üzere yapılacak personel alımında sayı 15 bini geçti. Toplamda 70 bin TYP personeli alımı yapılacağı bildirilirken ilk ilanlar geçtiğimiz hafta yayımlandı. 

İlk ilanların ardından diğer ilanlar da art arda yayımlandı. Yayımlanan yeni ilanlar ile okur yazar, ilkokul, lise ve üniversite mezunu adaylar arasından 15 binden fazla işçi, personel alımı yapılacağı bildirildi. Mezuniyet ve sınav şartı olmadan yapılan personel alımlarında ilanlar ve başvuru ekranı haberimizde.

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuru yapmak isteyen adayların 18 yaşını doldurmuş olması, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, AÖF haricinde öğrenci olmaması, emekli veya malulluk maaşı almıyor olması şartları aranmaktadır. 

Sınav şartı olmadan yapılan personel alımı için ilanlardan bazıları şu şekilde;

BAŞVURU

Bazılarını yukarıda verdiğimiz ilanlara başvurular aşağıdaki adımları takip ederek yapılır.

1. Aşağıdaki bağlantı adresini kopyalayın ve yeni sekmede açın.

https://esube.iskur.gov.tr

2. Açılan sayfada iş arayan kısmından kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yapın.

3. Aşağıdaki resimlerdeki adımları takip edin.

Bu adımları takip edin ve ilanlara bu sayfadan başvurunuzu yapın.

YENİ İLANLAR DA YAYIMLANACAK VE 81 İL GENELİNE BİNLERCE PERSONEL ALIMI DAHA YAPILACAK. İLANLAR YAYIMLANDIĞI ANDA BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android  için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN