İŞKUR'da Yeni Kadrolu Personel Alımı İçin İlanlar Yayımlandı

İŞKUR'da yeni personel ve işçi alımları için ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda en az ilkokul mezunu adaylar arasından 37 yeni kadrolu personel alınacağına yer verildi.

İŞKUR'da Yeni Kadrolu Personel Alımı İçin İlanlar Yayımlandı

İŞKUR'da bugün yeni ilanlar yayımlandı.

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası iş ilanları kısmından yayımlanan yeni ilanlarda 4 farklı kurum en az ilkokul mezunu olması gerektiğine yer verildi. Yayımlanan ilanlarda Milli Savunma Bakanlığı İzmir Tersanesi Komutanlığı  Gündoğmuş Belediye Başkanlığı, Erbaa Öğretmen Evi ve Didim Turizm Altyapı Birliği 37 adet yeni personel alımı yapacağını duyurdu.

Bugün yayımlanan ve başvuruları da bugün başlayan ilanlarda alımların KPSS'li ve KPSS'siz yapıldığına yer verildi. 

İLAN DETAYLARI

İzmir Terane Komutanlığı

Terane Komutanlığı lise mezunu adaylar arasından Ambarcı alımı yapacağını duyurdu. Engelli vatandaşlar arasından yapılan alımda adaylarda EKPSS şartı aranmaktadır. İlan için diğer detaylar şu şekilde;

a) İşçi Adayları başvuru yaparken kamu Personeli Seçme Sınavı Sonuç Belgesi,Diplomanın Aslı veya Noter Onaylı Fotokopisi,Fotoğraflı Nufüs Cüzdanı Sureti ile KPSS sınavından muaf olanlar ise muafiyet ile ilgili belgeleri ile birlikte müracaat edeceklerdir. b) KPSS zorunluluğu olan adaylar için Sınav Yönetmeliğine göre değerlendirme yapılacaktır. 2- Lise Mezunları için MEB Onaylı Ambarcı Tanifçi Belgesine sahip olmak (Belgenin en az 32 (otuziki) saat eğitim süresi olmalıdır) 3- Bilgisayarlı Muhasebe bilir. 4 Windows ve Microsoft Ofice Proğramlarını kullanır. 5- Her türlü malzeme sayım , yükleme ve tasnif işlerini yapar.BAŞVURUDAKİ ENGEL GRUPLARI: 1-Zihinsel, ruhsal engeli olmayan 2-Nörolojik engeli olmayan 3-En az bir gözde görme engeli olmayan 4-En az bir kulakta işitme engeli olmayan 5-Her iki üst ekstremitede engeli olmayan 6-Her iki alt ekstremitede engeli olmayan 7-Onkolojik engeli olmayan engel gruplarının başvuruları kabul edilecektir. 09.08.2009 tarih ve 27314 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren kamu kurum ve kuruluşlarında işçi istihdamı yönetmeliğinin işçi talebinde dikkat edilecek hususlar başlıklı 7 nci maddesinin (e) bendi gereğince engel grupları arasında ayrım yapılmasının uygun olup olmadığı Hizmet Merkezimiz Başkanlığında Sakatlar Konfederasyonundan bir temsilci katılımı ve işveren temsilcisi tarafından oluşturulan komisyon tarafından durum tutanak altına alınarak kısıtlamalara onay verilmiştir. 

Başvuru ekranı: https://goo.gl/DbQR8v

Gündoğmuş Belediyesi

Belediye en az ilkokul mezunu adaylar arasından 29 adet yeni beden işçisi alımı yapacağını duyurdu. İlan başvuruları aşağıdaki linkten yapılacak.

https://goo.gl/5RGWjo

Erbaa Öğretmen Evi

Erbaa Öğretmen evi tarafından bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda temizlik görevlisi kadrosuna 2, Resepsiyon görevlisi kadrosuna ise 3 adet yeni personel alımı yapılacağına yer verildi. 

En az ilkokul mezunu adaylar arasından yapılan temizlik görevlisi alımında adayların 3 yıl deneyimli olması şartı var. Başvurular aşağıdaki adresten alınacak.

https://goo.gl/Ti26Ke

Resepsiyon görevlisi kadrosuna ise alınacak personellerin 3 yıl deneyimli olması gerekmektedir. En az ilkokul mezunu adaylar arasından yapılan alımın başvuru adresi aşağıda.

https://goo.gl/CiKop3

Yeni memur alımları için kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Kamubulteni.com  | Ankara