İkamet ve KPSS Şartı Yok! TCDD'ye Kadrolu Kamu İşçisi Alımı Yapılacak (Başvuru Yaş Şartı ve Detaylar)

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü İşyerlerine sürekli işçi alımı için geçtiğimiz haftalarda yayımlanan personel alımı duyurusu adaylardan yoğun ilgi gördü. TCDD en az lise mezunu işçi alımına KPSS'ye girmeyen adaylar da başvuru yapabiliyor. Başvuru yaş ve diğer şartları açıklandı.

İkamet ve KPSS Şartı Yok! TCDD'ye Kadrolu Kamu İşçisi Alımı Yapılacak (Başvuru Yaş Şartı ve Detaylar)

TCDD'ye KPSS'ye Girme Şartı Aranmaksızın Sürekli İşçi Alımı Yapılacak (Başvuru Tarihi, Özel Şartlar ve Merak Edilenler) 

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü İşyerlerine sürekli işçi alımı için geçtiğimiz haftalarda yayımlanan personel alımı duyurusu adaylardan yoğun ilgi gördü. Binlerce meslek lisesi mezunu adayı yakından ilgilendiren resmi duyuru , Devlet Personel Başkanlığı, BİK ve çeşitli basın yayın organlarında yer almış, ilgili duyuruda 'TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞYERLERİNE BELİRSİZ SÜRELİ İŞ SÖZLEŞMESİYLE 86 TREN TEŞKİL İŞÇİSİ, 42 DEMİRYOLU YOL YAPIM, BAKIM VE ONARIM MAKİNESİ OPERATÖRÜ, 188 DEMİRYOLU HATTI BAKIM ONARIMCISI, 40 LİMAN VİNÇ OPERATÖRÜ (RTG CE SSG) OLMAK ÜZERE TOPLAM 356 İŞÇİ ALINACAKTIR.' ifadelerine yer verilmişti. 

Yeni Duyurular Art Arda Yayımlandı! Haberleri Takip için TIKLA ve KATIL.

BAŞVURULAR İŞKUR ÜZERİNDEN NİSAN AYINDA BAŞLIYOR

TCDD Sürekli işçi alımı için başvurular 9 Nisan 2019 ile 15 Nisan 2019 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden yapılacak. Başvuru yapacak adaylar İŞKUR resmi internet sayfası ya da şubeleri aracılığıyla sadece bir tercih yapabilecek. Başvuru yapacak kişilerin erkek olması, 36 yaşından gün almamış olması, aşağıda belirtilen mezuniyet şartını yerine getirmesi gerekiyor. 

İKAMET ŞARTI YOK, ÜLKE GENELİNDE BAŞVURU İMKANI

Başvurular ülke genelinde alınacak, yani ikamet şartı olmayacak. Sakarya, Kocaeli, Edirne, Bilecik, İstanbul, Kars, Malatya, Adana, Kahramanmaraş,  Kütahya, Tekirdağ, Ankara, Kayseri, Amasya ve farklı illerde yapılacak alımlara dair detaylara ve mezuniyet şartlarının tamamına erişim için aşağıdaki dosyaya göz atabilirsiniz.

TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN.pdf